évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Elveszett idő

2010.09.28. 22:30 | béla lászló | Szólj hozzá!

2010 elvesztegetett esztendő

 

  A felesleges szenvedésből, mégy egy év is sok, de kétezer és tíz, az nagyon sok.

   Ennyi időt vesztegetett el az emberiség gond és baj között, a szeretet, a tisztesség és a becsület hiánya miatt.

A földön az emberiség, általunk be sem látható idők óta létezik. Korábbi kultúrája az Atlantiszon, korábban egy Lemuria nevű helyen élt. Ezt a kultúrát, pontosabban a földi élet állapotait, egy csillagászati katasztrófa változtatta meg.

Gyakorlatilag ez a kultúra elpusztult. Nyomokban fennmaradt tagjai, csoportjai, különböző helyekre vetődtek a földön. Valahogy úgy, mint ha a mai emberek, kisebb csoportokban, minden eszközüktől megfosztva, egyedül a fejükben őrzött tudással, egy teljesen vad, ismeretlen területen kezdenének egy új életet.

  Ezt a mai, televízióhoz, gázfűtéshez, háztartási gépekhez, rádiótelefonhoz szokott embereknek, még elképzelni is nehéz.

  Talán ahhoz lehetett hasonló, amit Julies Verne „Robinson Crusoe” című regényében jelenített meg.

   Írásomban röpködnek, és röpködni is fognak az állítások. Természetesen nem a levegőből kapkodom őket a kedvem és fantáziám szerint. Hosszú kutatás, több ezer oldalnyi irodalom, régészeti és történeti írások állnak mögötte, ennek ellenére nem mellékelek hosszas forrásjegyzéket, és azt sem képzelem, hogy bárki hitelesnek és tényszerűnek fogadja el.

Célom mindössze annyi, hogy az érdeklődőknek, a teljesség igénye nélkül, elmeséljek egy történetet, amin gondolkodni, amit cáfolni, vagy elfogadni lehet.

Akinek mindez kevés, és nem megítéli, hanem valóban tudni akarja, hogy egy halom badarsággal, vagy egy összefoglaló feltáró munkával találkozott e, az kezdjen el kutatni, mint én, és nem fog csalódni.

A lényeg, hogy emberek felfigyeljenek rá, valójában mi, és hogyan történik körülöttük. Mindenképp fontosnak hiszem, mindenki érdekében, hogy egy-egy ember, állást foglaljon önmagában, hogyan, és milyen rendező elvek alapján szeretne élni. Tök mindegy, ki hogyan dönt, a lényeg, hogy saját döntését helyesnek tartsa, hajlandó legyen felvállalni önmaga előtt, és tegyen meg mindent, hogy azon az úton járjon, amit kitűzött magában, önmaga számára.

   Szóval, mint már írtam, az emberiség ősi civilizációja megsemmisült.

Egy katasztrófában darabokra hullott, és csak nyomokban maradt fenn.

Ahogyan nehéz elképzelni a mi jelenlegi szintünkről, a robinsoni életvitelt, ugyanolyan nehéz képet alkotni, az ősi emberiség életéről. Merőben más, számunkra elképzelhetetlen módon éltek, nekünk teljesen szokatlan körülmények és lehetőségek között. A biblia ugyan ír paradicsomi állapotokról, de adós marad a dolgok részletezésével, elcsúsztatja az okokat és indokolatlan okozatokat állít elénk. Ködös szimbólumokkal, az emberekben félelmet ébreszt.

Néhány sarok pontban érdemes megnézni, mit lehet tudni az emberiség őseinek életéről.

Az ősi társadalom, három, egymástól élesen el nem határolódott, három megkülönböztethető emberfajtából állt. Volt egy magas intelligenciájú, méreteiben is igen magas termetű réteg, volt egy kisebb, nagyjából a mai csúcs intelligenciának megfelelő szintű réteg. Ez a kettő, nem igazán kommunikált egymással. Volt közöttük egy harmadik réteg, aki azonosulni tudott a csúcs intelligenciával éppen úgy, mint az alacsonyabb szinttel. Ez a közbeeső réteg közvetített, a két szélső között. Egész létezésüket a szeretet, és az igazság jellemezte. Hazugság, álnokság, átverés nem létezett. Nem is létezhetett, hiszen nem voltak titkok. Bárki akadálytalanul megismerhette társa gondolatait, mert folyamatos és akadálytalan telepatikus kapcsolatban álltak egymással. Elképzelhetjük, milyen nehéz helyzetben lennének a mai világ, vagy akár az országok vezetői, ilyen körülmények között. Nem képesek hazudni, nem lehet titkosítani, kémkedni, belülről bomlasztani…

 

 

Az egyenes, szókimondó, hátsó szándékoktól mentes politika ma ismeretlen ebben a globalizálódó világban.

De ne menjünk ennyire előre.

Az ősi emberi civilizáció maradványai, többnyire a föld három jellemző területére kerültek. Egy része Egyiptomba, egy másik része Dél-Amerikába, és egy harmadik, Eurázsiába.

A lemuriai-atlantiszi civilizáción túl, természetesen abban az időben is éltek másutt is emberek, de ezeknek a csoportoknak, nem volt számottevő kapcsolatuk egymással, sem a lemuriaiakkal.

Egyiptomba, a zömében magas intelligenciájú, számos tudati technológiát (amit ma paranormális jelenségnek nevezünk) használó emberek kerültek. Múltból hozott tudásukkal, megkísérelték ismét megteremteni az emberiség korábbi egységét, Ebben a folyamatban sajnos hibáztak, Ennek következtében juthatott be a földre, egy korábban itt jelen nem lévő csoport, amiről később még szó esik.

Akkor amikor évszázadok alatt sem tudjuk megfejteni a piramisok, más hatalmas épített kő-monolitok, a stonehenge, az angliai, hatalmas fehér ló formájú sziklák rejtélyét, fe sem merül sokakban, hogy rossz oldalról közelítjük meg. Mi a saját fejünkkel, és az általunk elképzelhető technológiákkal akarjuk megmagyarázni ezeket az alkotásokat. Egészen más keretek közé akarjuk betuszkolni őket, mint amelyek között létrejöttek. Persze hogy nem sikerül megalapozott álláspontokat lefektetni. Nem tudjuk megmagyarázni, miként kerülhetett a legrégebbi kő a piramis csúcsára, és a legfiatalabb az alapjába.

Azt elvből, és logikusan elutasítjuk, hogy a piramis építése a csúcskő térbeli elhelyezésével vette volna kezdetét. Nem tudjuk megmagyarázni, annak az „Istenek városában” fellelt gránit tömbnek a megmunkálási és szállítási technológiáját sem, amelynek több mint húsz méter hosszú felületén, az egyenes síktól, egy század mm. eltérést sem tudtak kimutatni a legkörszerűbb lézeres mérési technikáink. Ezt, ebben a méretben, a mai, korszerű, gépipari technika sem tudja teljesíteni. Azt sem tudjuk megmagyarázni, miként juthatott át ez a mérhetetlen súlyú gránit tömb a Titikaka tó egyik partjáról a másikra, mikor a tó környéke, szinte járhatatlanul mocsaras vidék. Azt alapból utasítjuk el, hogy egy entitás, egyszerűen azt akarta, hogy ez a kő, eredeti helyéről, a kívánt helyre kerüljön, amire a kő megemelkedett, és érintés nélkül a kívánt helyre került.

  Sorolhatnék még sok példát arra, milyen tudati technológiákat birtokoltak eleink, de nem ez a mondanivalóm lényege.

  Az emberiség jelenlegi helyzetének alakulásában, a túlélő atlantisziak elkövetett hibájából, a földre került új, itt nem honos, sajnos rosszindulatú entitások játszották, és játsszák a legfőbb szerepet.

  Ezek, alakították ki, az emberekben a gonoszságot, a versenyszellemet, és a tárgyi, gazdasági alapon felállítható értékrendet. Megszűntették a tudatukhoz való hozzáférés lehetőségét, ezzel voltaképpen elsorvasztva, az egész emberiségben, csak nyomokban előfordulóvá téve ezt a képességet. A gyakorlatban ezzel megteremtve a földön a hazugság alapját,

Megjelenésükkel szűnt meg a földön a béke. Pusztító tevékenységüket az egyiptomi civilizációba beépülve kezdték meg, és bár ezt időben felfedezték az Egyiptomban élők, kiutasításukkal, nem sikerült elejét venni a pusztításnak. Bár az átprofilírozott embereket elűzték, a káros szemléletből éppen annyi ott maradt, amennyi elég volt ahhoz, hogy az ősi tudás elforgácsolódjék, apró pénzre váltassék, és felmorzsolódjék.

  A kapcsolattartó atlantiszi középréteg emberei alkották az amerikai indián törzseket. (Hopik, Maják, stb.)

Ezek tudása, a mai napig kérdéseket vet fel. Sajnos, a gonosz entitások által már megrontott gondolkodású embereknek, Amerikába való beözönlése, csaknem teljesen képes volt elpusztítani ezeknek az embereknek az utódait. Ma alig lelhetők fel, de tudásuk, képességeik, ma is lélegzetelállítóak, bizonyos területeken.

A harmadik csoport, a lemúriai „alsó néposztály” került Eurázsiába. Látva a gonosz entitások elinduló erőszakos pusztítását, harcos, önmagát mindenképpen megvédeni képes csoporttá fejlesztette magát. Ők képezték a hun-magyar törzseket.

Mivel az univerzum rendező elvének, ha tetszik Istennek, nem állt szándékában a földi emberiség lezüllesztése, megkísérelte azt visszaemelni az általa már elért, ebből következően, neki alanyi jogon járó tudati szintre,

Ehhez elengedhetetlen volt az eredendő emberi ellenségeskedés felszámolása.

  Ennek megvalósítására küldött, a még meg nem rontott emberek közül egyet, a fertőzés gócába, hogy jobb belátásra bírja őket. Ha ez az akció sikeres, úgy az emberiség, már akkor, mai időszámításunk kezdetén, ismét birtokába jut, a magasabb tudati létezésnek, és az ezzel járó tudati (paranormális) technológiáknak. Elkerültünk volna kétezer év vérontást, járványokat szenvedéseket.

  Ezt a küldetést, Jézus iránymutatását, még a megrontottak körében is nagy várakozás, és egyetértés fogadta. Volt viszont egy kemény mag, aki elérte, hogy megöljék. Ezzel az eseménnyel a küldetés elbukott, a felemelkedés elmaradt, a többit a bőrünkön tapasztaltuk.

   Ma ismét egy ilyen paradigmaváltási kísérlet előtt állunk. Alapfeltétele a szeretet, a békesség, a jóindulat.

Nem engedhetjük meg, hogy a gonoszságnak, ismét sikerüljön megakadályozni.

Az univerzum számos civilizációja, a saját felmérhetetlen eszköztárával, támogatja, és támogatni fogja az emberiséget, ebben a törekvésében, de túl ezen, az ember, szabad akaratából kell, hogy állást foglaljon.

  Éppen ezért, minden jó szándékú embernek, az egész emberiség érdekében,

Együtt és egyenként, jól felfogott érdeke, és kötelessége a gonoszság háttérbe szorítása, a szeretet érvényre juttatása. Ezt leginkább, a saját, belső világunkban tehetjük meg. Nem másokat kell figyelnünk, és befolyásolnunk. Nekünk, magunknak kell a rosszat elutasítanunk, nem támogatnunk, és akkor magától szűnik meg. Nem szabad, hogy megtévesszen bennünket, hogy a gonosz harsogja leghangosabban a pozitív dolgokat. A hazugság és megtévesztés, az ő legnagyobb fegyvere. Ha látjuk, hogy valaki vizet prédikál, és bort iszik, békét hirdet, és háborút csinál, maradjunk távol tőle. Ne akadályozzuk, de semmilyen törekvésében ne is támogassuk. Így harcok, és nagy károk nélkül is felemelkedhetünk.  Ne szalasszuk el ismét a lehetőséget, hisz nem tudhatjuk, lesz e következő.

 

Béla László

 

2,010 years lost

  The unnecessary suffering, you go one year too many, but two thousand and ten, the lot.
   Wasted so much time to worry and trouble of humanity, love, decency and a lack of honesty.
The earth of mankind, we have not seen you since time exists. Earlier in the culture of Atlantis, formerly lived in a place called Lemuria. This culture, specifically the states of life on Earth, an astronomical disaster changed.
Virtually destroyed the crop. Traces of the remaining members of groups arose in different places on earth. Sort of like today if the people in smaller groups, each eszközüktől deprived, alone kept their minds with knowledge, a completely wild and unknown territory would start a new life.
  This modern, TV, gas heating, household appliances, wireless phone, usually men, yet it is difficult to imagine.
  Might have been similar to what Julies Verne's "Robinson Crusoe" display a novel.
   This article is circling, and they will fly to the allegations. Of course they do not precipitate from the air, according to my mood and imagination. Long research, thousands of pages of literature, archaeological and historical writings behind him, was not accompanied by a lengthy forrásjegyzéket, and I do not imagine that anyone can accept as credible and factual.
My aim is only to provide interested parties, including but not limited to, president telling a story by which to think about what you deny, or be adopted.
Who have less, and do not judge, but really wants to know a lot of badarsággal, or a summary of the exploratory work of this meeting, the start to do research as I am, and will not be disappointed.
The point is that people noticed it, in fact, we, and how it happens around them. Anyway I think it important, to everyone that one man rule on its own, how, and what you want to live based on organizing principles. No matter how one chooses, the important thing is to keep their own right decision, be willing to take on ourselves, and make every effort to act in the way that you set for himself, for himself.
   So, as I already wrote about the ancient civilization of mankind destroyed.
Fell to pieces in a catastrophe, and only traces remained.
As it is difficult to imagine our current szintünkről, living in Robinson, just as hard to paint a picture of the ancient life of mankind. Very different ways unimaginable to us live, we totally unusual circumstances and options. The Bible, although the Irish paradise states, but things remain the debtor detailing the reasons or justification for sliding okozatokat issue before us. Foggy symbols, arousing fear in the people.
Some corner points worth looking at what is known about the life of the ancestors of mankind.
The ancient society, three, did not distance away from each other sharply, stood three distinct emberfajtából. There was a highly intelligent, very tall sizes of layers, there was a smaller, roughly corresponding to today's peak level of intelligence layer. That the two are not really communicating with each other. Among them was a third class, who could identify with the peak of intelligence, just as the lower level. This intermediate layer is mediated between the two extremes. Throughout the existence of love, of truth and characterized. Lies, deceit, there was no scam. Could not have existed because there were no secrets. Anyone familiar with all the social ideas without hindrance, because of the continuous and unimpeded telepathic connection with each other. You can imagine how difficult it would be a situation in today's world, or even leaders of the country, under such circumstances. Can not lie, can not be encrypted, to spy on the inside ... bomlasztani


A straight, blunt, rear free policy intentions known today in a globalizing world.
But do not go so much in advance.
The ancient remains of human civilization, most of the land area were typical of three. Egypt is a part, another part of South America, and a third in Eurasia.

The Lemurian-Atlantean civilization too, of course, at that time people lived elsewhere, but these groups, there was no significant relationship with one another or with the Lemurians.
Egypt, the most highly intelligent, a number of cognitive technology (what we now call paranormal phenomena), people were using. Brought their knowledge from the past, attempted to re-establish the unity of humanity past, unfortunately, have made a mistake in this process, this result obtained on the ground, a group previously not present in what is said later.
Over the centuries, a time when we can not decipher the pyramids, built another huge stone monoliths of Stonehenge, in England, a huge white horse shaped puzzle of rocks, Fe does not arise for many, approaching the wrong side. Fejünkkel we own, and we might want to explain these technologies in the works. Quite different frameworks betuszkolni want them, such as those formed between. Of course it can not be substantiated to lay positions. We can not explain how it could be the oldest stone in the top of the pyramid and the base of the youngest.
It is a matter of principle, and logically reject that construction of the coping stone of the pyramid of spatial location has been started. We can not explain to the "City of God" found in the granite blocks and machining technology or delivery, of which more than twenty feet long on the surface of the flat plane of a century mm. differences have not been able to show the art laser measuring techniques. This, in the size of today's modern, mechanical engineering technology can not meet. I still can not explain how it obtained through the enormous weight of granite blocks in the Lake Titicaca one bank to another, when the vicinity of the lake, almost impassable marshland. We reject the Fund to an entity that simply wanted to make it the stone from its original location, the place you want to be what the rock rose, and without touching the desired location.
  I could list many more examples of how technologies of consciousness possessed by our ancestors, but do not say this is all about.
  The current situation of the humanity, the surviving Atlanteans committed the fault, the earth was new, in non-resident, unfortunately, malicious entities were played, and played a major role.
  Of these, designed for people of iniquity, the competitive spirit and the physical, economic set-up on a set of values. Eliminated the possibility of access to consciousness, thereby elsorvasztva fact, the whole of humanity, only traces of előfordulóvá making this ability. In practice, creating the lie of the land base,
Lost in the appearance of peace on earth. Destructive activities are incorporated into the Egyptian civilization began, and although this time they discovered the people in Egypt, kiutasításukkal not succeeded in preventing the destruction. Although the átprofilírozott people were expelled and there were just as many harmful szemléletből they were was enough that the ancient knowledge elforgácsolódjék, money, small change, and felmorzsolódjék.
  Contact Atlantis middle class man-made Native American tribes. (Hopi, Mayans, etc.).
These knowledge, still raises questions. Unfortunately, already corrupted by the evil entities minded people in America influx, was able to almost completely destroy the descendants of these people. Today only occupy, but their knowledge, skills, and is still breathtaking, in some areas.
The third group, the Lemurian "lower néposztály" was Eurasia. Started seeing the violent destruction of evil entities, warrior, able to defend himself in any group developed himself. They were the Hun-Magyar tribes.
Since the director of the principle of the universe, if you like God did not intend to ramp lezüllesztése humanity, attempted to reraise it has achieved and, consequently, her level of consciousness due to an inalienable right,
To do this, it was necessary to eradicate the root of human hostility.
  Sent to achieve this, the people have not yet been spoiled one, the focus of infection, better understanding to endure them. If this action is successful, the humanity, even then, at the beginning of today's era, once again comes to the knowledge of the higher consciousness of existence, and the ensuing mental (psychic) technologies. Two thousand years would have avoided bloodshed, suffering epidemics.
  This is the mission of Jesus' guidance, even among the ruined great anticipation, and understanding was adopted. However, it was a hard core, who succeeded to kill. With this event the mission failed, the loss of empowerment, and the rest of our skin was observed.
   Today, again, before we attempt such a paradigm shift. A prerequisite for love, peace and goodwill.
We can not allow that evil, once again succeed in preventing.
A number of civilizations in the universe, the tools of his own immeasurable, supports and will support the human race, this endeavor, but beyond that, the man's free will to make its stance.
  Therefore, every well-intentioned people, the whole of humanity,
Together and individually, best interest, and duty to overshadow the wickedness, the love of enforcement. Think of it as your own, inner world, we can do. Others do not have to pay attention and influence. Us, we must reject the bad, do not support, and then self-extinguished. Not be allowed to deceive us, that evil is the loudest roar of the positive things. The lies and deceit, his greatest weapon. If we see someone that preaches water and drinks wine, announces peace, and war is doing to stay away from him. Not hindered, but not to support any endeavor. Thus, fights, and great damage, even without felemelkedhetünk. Do not miss the opportunity again, I will not know if this will be next.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr242330887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása