évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Figyelni kell!

2010.10.14. 20:01 | béla lászló | Szólj hozzá!

Makói gázfosztás!!! Tudjon róla minden Magyar!!!

 

Gombostűt a tűpárnában.

 

Magyarország földjének mélyén, Makó közelében olyan gázkincsre bukkantak hivatásos külföldi kincsvadászok, amely negyven éven át képes volna biztosítani Magyarország gázellátását, vagy a mostani ínséges időkben egy intenzív, húsz évre rövidített kitermelést véve alapul, akkora bevételhez juttathatná a magyar államkasszát, amely rövid idő, mondjuk öt-tíz év alatt a magyar életszínvonalat körülbelül az ausztriaira emelné, és húsz év múltán a magyar gazdaság csak e gázkincsnek köszönhetően felzárkózhatna a gazdag Európához.

 

Mindebben nincs semmi túlzás. Minden érdeklődő ember tudta, hogy az Alföld mélyén többféle kincs lapul - olaj, gáz, termálvíz -, csak meg kell találni, de az sem nehéz, csupán fúró és némi türelem kell hozzá.

 

Körülbelül olyan feladat ez, mint gombostűt találni a tűpárnában. A Falcon Oil, ez a kanadai központú multi cég képes volt - saját állítása szerint - egy éven át keresni, amíg telibe találta a gombostűt, vagyis a 600 milliárd köbméteres gáztartályt, lent, hat kilométer mélyen a föld

alatt.

 

A cég - nem tudni hogyan és mennyiért - kizárólagos jogot kapott 35 évre a magyar államtól a gázkutatásra, és ami elképesztő, a gáz kitermelésére és eladására is. A magyar állam szerényen csak 12 százalék bányajáradékot kér cserébe, vagyis odaajándékozta a Falcon Oil-nak e páratlanul értékes gázkincs 88 százalékát.

 

Hogy mennyi pénzről van szó? Ebből a gázkincsből az utolsó fillérig ki lehetne fizetni a teljes magyar államadósságot, ami egyúttal a magyar gazdaság elképesztő felerősödését eredményezné. Avagy fel lehetne függeszteni a megszorításokat, sőt emelni lehetne a nyugdíjakat és a béreket, és a gazdaságot serkentő intézkedéseket lehetne indítani.

 

Felfoghatatlanul sok pénz, ami a jelek szerint majdnem mind a másé lesz. Nem kell, hogy így legyen. A magyar jog ismeri a feltűnően aránytalan szerződés fogalmát. Az ilyen szerződést meg lehet támadni, és amíg jogállami volt Magyarországon, addig a bíróság az ilyen szerződéseket meg is semmisítette. Íme, itt a nagy történelmi pillanat a nagy közös cél, amelynek mentén közös nevezőt találhatnának az ország egymással szembenálló erői.

 

 Senki nem vitatja el a külföldi befektető jogát a tisztes haszonhoz, de senki sem fogadhatja el a tisztességtelen haszon érvényesítését. Tudtuk, hogy Magyarország földjének mélyén kincsek lapulnak, örömmel vettük a kalandos kedvű vállalkozók jelentkezését, azonban az államnak jól felfogott érdeke, hogy az ország földjében rejtőző kincs kiaknázása az ország népének érdekeit szem előtt tartva történjék. Magyarország nem Rhodesia, és ez nem a XIX. század!!!

 

A (volt) Gyurcsány-kormány lapzártakor hallgatott a szerződés tartalmáról. Van azonban egy pont, ahol már meg kell állítani a dolgok menetét. A makói gázkincs kitermelése nem történhet meg a mostani feltételek között. Az ország népe nem nézheti ölbe tett kézzel saját kifosztását. A történelmi hanyatlásnak és a kollektív hülyeségnek egy ponton véget kell vetni Azért, mert lelkiismeretlen bűnözők a maguk pitiáner hasznára, olcsó jutalékokért kiárusítják apránként és nagyban az ország kincseit, még nem kell feladni mindent, még érdemes harcolni mindazért, ami megmenthető.

 

A magyar nagytőkének sem áll érdekében az ország kifosztása. Talán vegyünk példát a horvátokról Ők nem adták oda koncesszióba sem 35 évre, sem rövidebb időre, sem a Falcon Oil-nak, sem másnak az Adriát. Inkább maguk építettek autóutat, hogy a turisták kényelmesebben odaérjenek. Nota bene: az ügyes kanadaiak a horvátoktól bérelték azt a fúrótornyot, amivel Makónál gázt találtak.

 

Küldd tovább mindenkinek! Tudjon róla minden Magyar!

 

Juhász Ágnes Katalin

Makói stealing gas! Read all about Hungary!

Pin to pin pod.

Deep in the land of Hungary, Mako treasure was found near a gas foreign professional treasure hunters, which would be able to provide over forty years of Hungary's gas supply, or the current era Famine is an intensive, short-form extraction, based on twenty years, much of the revenue juttathatná Hungarian State resources for a short time, say, five or ten years, the Hungarian raise living standards around the ausztriaira, and twenty years later, the Hungarian economy is that gas from the rich treasure, thanks to overtake Europe.

In all this there is no exaggeration. All interested people knew that a variety of treasure lurks deep in the Great Plains - oil, gas, thermal water - you just need to find, but it is not difficult, only a drill and some patience is required.

About a job is like finding a pin tűpárnában. Falcon Oil, this is a Canadian-based company was able to multi - claims to be - to look for a year until it hit the pin, ie 600 billion cubic meters of gas tank, bottom, six miles deep in the earth
below.

The company - and how much you do not know - exclusive right granted by the Hungarian government to 35 years in the gas exploration, which is amazing and the production and sale of gas. The Hungarian state humbly ask in return only 12 percent in mining, namely the Falcon Oil has donated this unique treasure of valuable gas 88 percent.

How much money is involved? Gázkincsből the last penny from this could pay off the entire debt to Hungary, the Hungarian economy, which in turn lead to intensification of amazing. The restrictions could be suspended or even be raised pensions and wages, and measures to stimulate the economy could be launched.

Incomprehensible to a lot of money, which seems to be almost all else. You do not have to be so. The Hungarian law recognizes the concept of a strikingly disproportionate to the contract. Such a contract can be resurrected, and as long as the rule of law in Hungary, while the court is of such contracts have been annulled. Here the great historic moment in the great common goal, along which we find common ground between the conflicting forces of the country.

 No one disputes the right of foreign investors with a decent profit, but no one has to accept the enforcement of unfair advantage. We knew that the treasures lurking deep in the land of Hungary, we welcome your application for the adventurous entrepreneurs, well-understood, however, the state's interest to exploit the country's land of hidden treasure of the people of the country's interests in mind, happens. Hungary is not Rhodesia, and this is not the nineteenth.
century!

The (former) Gyurcsany's government of going to press was silent on the content of the contract. However, there is a point where we must set the course of things. The Mako gázkincs extraction can not happen in the current conditions. The country's people can not view their plunder on their hands. The historical decline of collective stupidity at some point I must stop because of the unscrupulous criminals themselves pitiáner benefit, low cost commissions and sold off piece by piece much of the country's treasures, not to give up everything that is worth fighting for everything that can be rescued.

The Hungarian nagytőkének seem interested in plundering the country. They might take an example of horvátokról there was not any concession to 35 years or shorter period of time, nor has the Falcon Oil, or anyone else in the Adriatic. Instead, they built roads, convenient for tourists to get there. Nota bene: the clever Canadians hired by the Croats in the rigs, which Makónál gas were found.

E-mail this to everyone! Read all about Hungary!

Agnes Catherine Shepherd

Meghallgatás

Olvasás fonetikusan

 

Szótár - Részletes szótári találat megtekintése

 

 

________________________

 

Juhász Ágnes Katalin FŐGÁZ Földgázelosztási Kft. 1117 Budapest; Budafoki út. 54. Tel:                +3...     

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr662372438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása