évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nem vagyunk egyedül!

2010.10.14. 15:31 | béla lászló | Szólj hozzá!

Nem vagyunk egyedül!

 

Több ezer évvel ezelőtt, idegen civilizáció, befolyása alá vont „kiválasztott” egy csoportot, az emberek közül. Ezt a csoportot, az emberiség ellenségévé, a föld pusztítójává alakította, megfelelő genetikai, és tudati módosításokkal.

Ennek a csoportnak a munkálkodása, kétezer év óta vált intenzívvé, és az utóbbi száz évben, minden eddigit felülmúlt. Ez az esemény, a központi hatalom, ha úgy tetszik Isten beleegyezésével történt. Azért volt rá szükség, mert az emberiségnek meg kellett ismernie, milyen az élet a gyűlölködés árnyékában.

Mára, az emberiség megtanulta a leckét. Nyilvánvaló, érezhető, és tagadhatatlan a világban, ennek a magatartásnak az elutasítása.

  Ezzel ez a csoport, teljesítette feladatát. Szerepe befejeződött, felszámolásában az emberiség, élvezheti a központi hatalom, ha tetszik Isten, és még néhány földön kívüli civilizáció támogatását.

Hiába szerzett a Földön meghatározó szerepet, diktatúráját, az emberiség, az univerzum támogatásával, rövidesen megsemmisíti.

  Nem lesz pusztítás, és nem lesz világvége!

„Csak” gazemberség vége lesz, de az rövidesen.

Ebben a magyaroknak van kiemelt szerepe, amit szintén az univerzum rótt rájuk.

Béla László

We are not alone!

Thousands of years ago, alien civilization, placed under the influence of "selected" a group of people. This group, the enemy of mankind, the earth pusztítójává into the appropriate genetic, and cognitive changes.
The workings of this group, two thousand years has become more intense, and the last one hundred years, like never before. This event, the central power, if you like God's consent. Because it was not necessary because mankind had to know what life in the shadow of hatred.
Today, mankind has learned the lesson. Obvious, tangible, undeniable, and the world, the rejection of this behavior.
  This is the group to fulfill its mission. The role is completed, the liquidation of humanity, you can enjoy the central power, if you like God, and even some support for extraterrestrial civilizations.
Acquired a dominant role on Earth in vain, the dictatorship of the humanity, the universe is supported, and soon destroyed.
  There will be no destruction, and will not be doomsday!
"Only" rascality would be over, but soon.
Hungarians have a key role in this, that the universe is also imposed on them.
Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr972371784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása