évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Félreértések helyett.

2011.01.27. 22:30 | béla lászló | Szólj hozzá!

Sokan félreértettek.

  Nem minden kedves olvasóm teszi közzé a véleményét komment formájában. Vannak, akiknek ez valami okból nem megoldás, ugyanakkor egyetértenek, vagy vitatják álláspontomat, de ezt, közvetlen email-ben teszik. Minden véleményt köszönettel, és szeretettel fogadok, legyen az bármilyen tartalmú, sőt hangvételű. Sajnos, időm szűkre szabott. e miatt nem tudok minden levélre illően válaszolni. Ez, természetesen nem jelenti azt, hogy bármely beérkező levél tartalmát meg ne ismerném, és meg nem fontolnám. „A világ váltani fog”

című posztom kapcsán, több olyan véleményt kaptam, amelyik megalkuvással, puhánysággal jellemzi, ott közölt gondolataimat. Hogy lehet egy hazaárulót szeretni? Miért kell eltűrni egy extrém faj megvető basáskodását a saját hazánkban? Miért kéne szeretettel tudomásul venni, hogy ez a (nem Árpád házi) magyar faj, egy másik (nem Árpád házi) magyar faj eltartására kényszerítsen bennünket? Hogyan ne gyűlöljük azt, aki ezt az eltartatott fajt, még pozitív diszkriminációval ellenünk is uszítja?

   Ilyen, és hasonló kérdések, szép számban érkeztek hozzám.

Elismerem, hibáztam. Írásom nem volt egyértelmű. Az is kiolvasható volt belőle, amit kedves olvasóim a szememre vetettek. Most, tanulva az esetből, megpróbálom egyértelművé tenni, a magyarok szerencsés, eredményes, és hasznos megnyilvánulásairól alkotott véleményemet.

     Mondjuk, leírom, egy-egy adott helyzetben mit tennék én, amitől a nemzet, az ország felemelkedését, az emberek általános megbecsülését remélném.

  Először talán, megfogalmaznám saját ismereteim és tapasztalataim szerint, a dolog, univerzum szintű vonatkozásait.

   Első alapvetésként le kell szögeznem, szeretem az embereket.

Válogatás, megkülönböztetés, osztályozás nélkül. Ennek egyszerű oka, hogy egytől-egyig azonosak velem. Ez kicsit logikátlannak tűnhet, de igaz. Az univerzumban, az anyagba zárt intelligenciákat az választja el az univerzum állataitól, hogy a teremtő Isten mindegyikükbe kivétel nélkül elhelyez egy szikrányít, önmaga entitásából. Mindannyian magunkban hordozzuk a teremtőt.

A teremtő egy és oszthatatlan, mégis, mindenkiben azonosan, a maga teljességében benne él. Ha önmagamat szeretem, akkor minden embertársamat szeretnem kell. Ha bárkit, bármiért gyűlölnék, önmagamat gyűlölném. Ez látszólag ismét egy vaskos ellentmondás, de csak a földi tapasztalatok birtokosai számára az. Mi megszoktuk, hogy minden valóságosat megfoghatunk, ezért nehezen képzelünk el valamit, ami számtalan, de egy, ami velünk él az időben, de nem ismeri az időt. Ezeknek az ellentmondásoknak a feloldása a hit. Ez, sokak számára értelmetlen pótfilozófia, az ateisták bosszantására kitalált pótcselekvés. Ez, az ő vonatkozásukban nem hiányosság, csak állapot.

Egy dugóhúzóba esett utasszállítón, egyetlen ateista sem utazik valahogy…

Ennek, az, az egyszerű oka, hogy minden ember mélytudatában, éljen az bármilyen világnézettel is, jelen van Isten ismerete. Él, és megfelelő helyzetben fel is jön a tudatba, az, az ismeret, hogy a legreménytelenebb helyzetben, egyedül Isten képes rajtunk, hatékonyan segíteni. Ez, az alapvetés, csaknem az egész emberiségre igaz, legyen az keresztény, vagy mohamedán. Egyetlen hit létezik a világban, aki máshova tartozik. Ugyanúgy él bennük, a teremtő Isten része, de elnyomja azt, a pusztító által történt kiválasztás ténye. Ahol a világban, embertelen, tisztességtelen, pusztító dolgok történnek, ott ezek az emberek, teljes bizonyossággal megtalálhatók, és meghatározó szerepet töltenek be. Számukra a gyűlölet, és önzés az egyetlen szempont. Akkora egóval rendelkeznek, hogy egy ilyen ego, száz másik emberét lenne képes lefedni.

Soha egy szóval nem mondtam, és nem is gondoltam, hogy a pusztító tevékenységekkel szemben, nem kell, a leg erőteljesebben fellépni. Az, és csak az a fontos, hogy ezt a fellépést, ne a gyűlölet vezesse, hanem a szeretet. A másik ember Isteni létének elismerése, és tiszteletben tartása.

Talán példán át lehet bemutatnom, mire is gondolok.

  Mondjuk, egy szórakozó helyen egy társaságba kerülünk, egyébként ismeretlen emberekkel. Azt látjuk, hogy egy, a sok közül, csúful lerészegedett. Előveszi a kocsijának kulcsát, és látványosan haza indul.

Ebben a cselekedetében, mindenképpen célszerű megakadályozni, mert egészen bizonyos, hogy döntésével, ismeretlen számú embert veszélyeztetne. Kérdezem én, ha ebben a helyzetben elvesszük tőle a kulcsát, szeretjük öt, vagy gyűlöljük?

Azt gondolom, hogy ez, az érintett irányában is, a lehetséges veszélyeztetettek irányában is, a szeretet megnyilvánulása. Annak tudható be akkor is, ha ehez, erőszakot kell alkalmaznunk.

 Más. Ha van egy apró gyermekünk, akinek kedvenc időtöltése fémszállal, szeggel vagy mással a konnektorba nyúlkálni, és mi ezt megakadályozzuk, szeretjük e a gyermekünket?

  Ha van egy ember, aki azoknak árt, akikből él, és ezzel súlyos lelki terheket vesz magára, jogosan akadályozzuk e meg ebben a tevékenységében?

Minden esetre az, az álláspontom, hogy az emberek kifosztását, gazdasági ellehetetlenítését, bárhol a világon, el kell ítélni, és meg kell akadályozni.

Szeretettel akkor tesszük ezt, ha a lehető legkisebb ráhatással, mondjuk erőszakkal tesszük, és nem az ember megsemmisítése, csak a káros cselekedetek ellehetetlenítése a cél.

  Maradva hazai példánál, Magyarországot, az elmúlt  hatvan évben, lelkileg, az elmúlt húszban, gazdaságilag is lerombolták. Újra kell építenünk, de nem hagyják, akik a rombolást véghezvitték. Máig őket tesszük meg vezetőinknek, ahelyett, hogy a pusztításban résztvevőket, mindem közszerepléstől végleg eltiltanánk Magyarországon. Nem bebörtönöznénk, nem száműznénk, nem legyilkolnánk, csak mentesítenénk magunkat, az áttételes tömegpusztítás hatásától. Ebben nincsen gyűlölet, csak szükséges és elégséges önvédelem.

Ezzel nem támogatnánk a gyűlölet hatalmát.

Ha nekem tennék fel a kérdést, támogatom e, azt a törvényt, amely előírja, hogy Magyarországon, minden vállalkozás, kicsi és nagy egyaránt, kizárólag azonos feltételekkel, terhekkel és kedvezményekkel működhet, én támogatnám.

Ha nekem tennék fel a kérdést, támogatom e, azt a törvényt, amely előírja, hogy Magyarországon, minden megszűnt, vagy privatizált üzem történetét ki kell nyomozni, a működőket, az eladási áron vissza kell vásárolni, a leromboltakat, a rombolásért felelős cég költségére, helyre kell állítani, utána, az akkori eladási áron visszavásárolni, én támogatnám.

Ha nekem tennék fel a kérdést, támogatom e, azt az előterjesztést, amely előírja, hogy Magyarországon, meg kell szüntetni azt a törvényt, ami a magyarság saját pénzét, az IMF fennhatósága alá rendeli, a Magyar Nemzeti Bankkal együtt, én támogatnám.

Ilyen javaslatok, nem születhetnek mindaddig, ameddig a régi aparatcsikok, és azok átnevezett utódai ülnek a parlamentben. Nem születhetnek addig, ameddig egyetlen képviselőnek is, a kikiáltó (frakcióvezető) mondhatja meg, hogyan kell szavaznia. Nem születhetnek addig, ameddig a képviselő, az esküszegés mellett elkövetheti az árulás vétkét is anélkül, hogy ez az általános megítélésében, egy rakás nyomot hagyna. Az a képviselő aki önmaga tisztességéből nem tudja, hogy választói mire hatalmazták fel, és az adott kérdésben hogyan szavaznának, az nem való a parlamentbe. El kell távolítani.

   Nem tudom, a kozmikus hatalom mikorra tervezi a Földről, a globális hatalom globális eltávolítását, (mert a terv él) de ameddig ez be nem következik, minden nemzetnek a maga portáján, nekünk, magyaroknak a Kárpát-medencében kell rendet tennünk. Tunéziában, Egyiptomban, és még néhány helyen már megkezdődött. Valószínűleg rövidesen, és megfelelően be is fejeződik.

Ha a kozmikus hatalom, a divina machína meg nem előz bennünket, akkor bizony itthon, ez a feladat ránk, még gondolkodó magyarokra marad.

Béla László

Many people misunderstood.
  Not all our readers to publish the opinion in the form of comment. There are people who for some reason this is not a solution, however, agree with or dispute my position, but this makes a direct email. Thanks to all opinions, and accept love, whether any content, even tone.
Unfortunately, my time limited. Because of this I can not answer every letter properly. This, of course, does not mean that any of the contents of your incoming mail is not acknowledged and not considered. "The world will change"
post's context, several opinions have been received, whichever is opportunism, puhánysággal characterized communicated my thoughts there. To be a traitor to love? Why should tolerate an extreme race basáskodását contemptuous of our own country? Why should we love to acknowledge that this is the (non-domestic Arpad) Hungarian race, another (non-domestic Arpad) Hungarian coerce us in conserving the species? How can I not hate those who eltartatott this species, even positive discrimination, hate speech is against us?
   
These and similar questions, a good number came to me.
I admit I made a mistake. This writing, it was not clear. It was also read what our readers were in my eyes. Now, studying the cases, I try to make it clear to the Hungarians, lucky, successful, its manifestations and useful opinions.
     Say, I'll explain a particular situation, what I would make her the nation, the country's emergence, the general appreciation of the people would hope.
  First of all, perhaps, would identify their own knowledge and experience, the thing-level aspects of the universe.
   Alapvetésként first should say, I love the people.
Selection, discrimination, without classification. This simple reason, that one by one the same as me. This may seem a bit illogical, but true. In the universe, the material contained in the intelligences of the universe separated animals belonging to God the Creator, without exception, each of them places a szikrányít, entitásából itself. We all carry within ourselves the creator.
The creator of one and indivisible, though, everybody in the same, uses it in its entirety. If I love myself, then all embertársamat love. If anyone, for anything hate myself I hate. It seems once again a massive contradiction, but only to the holders of the earth experience. We got used to all true grasp, therefore, difficult to imagine something that many, but one that lives with us at the time, but do not know the time. Resolve these contradictions in the faith. It is meaningless to many people pótfilozófia, atheists annoy fictional accessory itself. It is his failure vonatkozásukban not only status.
Corkscrew was a passenger, not a single atheist somehow travels ...
This, is, for the simple reason that every man mélytudatában, can take advantage of any ideology, this is the knowledge of God. Live, and in the correct position is coming into consciousness, is the knowledge that the most hopeless situation, God alone is able to us, to help effectively. That is, the introduction is almost true to all mankind, whether Christian or Muslim. There is only faith in the world, who belongs somewhere else. They live in the same way, God is the Creator, but suppress it, the selection made by a devastating event. Where in the world, inhumane, unfair, destructive things are happening, there are these people, can be found with certainty, and decisive role. For them, the hatred, and selfishness is the only criterion. Have a big ego to such an ego, would be able to cover hundreds of other people.
Do not say a word, nor is it thought that the destructive activities, does not need to perform most strongly. The only and the important thing is that this approach does not lead to hate, but love. In recognition of the existence of God other people, and respect.
Might be presented through examples, what I mean.
  Let's say a company was in a nightclub, an otherwise unknown people. We find that one of the many ugly drunk. Takes out his keys in his car, and home to a spectacular start.
In the acts of any event should be prevented, because quite certain that the decision of an unknown number of people would be jeopardized. I ask, in this situation if we take the keys from him, love him or hate?
I think that this is the direction, the direction of potential risk, the manifestation of love. Is due even if you do this, either need to use violence.
 Other. If you have a small child, whose favorite pastime thread, nail, or else the nyúlkálni outlet, and we will prevent this, whether we love our children?
  If there is one person who hurt them, out of whom live in and it takes a serious psychological burden on itself, that it was entitled to hinder this activity?
In any case, my view is that people are looting, economic squeeze, from anywhere in the world, must be condemned, and must be prevented.
We will do this if the smallest possible sphere of control, violence, we say, and not man for the destruction of the harmful acts to squeeze just a goal.
  Staying home example, Hungary, in the last sixty years, spiritually, in the last twenty, economically ruined. Need to be rebuilt, but do not let the destruction have been done. To this day we make them our leaders, instead of being participants in the destruction, all közszerepléstől eltiltanánk definitively in Hungary. Not bebörtönöznénk not száműznénk, legyilkolnánk not only mentesítenénk ourselves, the second-round effects of mass destruction. In this there is no hatred, only a necessary and sufficient self-defense.
By failing to support the power of hatred.
If you would ask me, I support this, a law which provides that in Hungary, all enterprises, large and small alike, only under the same conditions, burdens and benefits work, and I support it.
If you would ask me, I support this, a law which provides that in Hungary, every closed, or privatized facility must investigate the history of the opera, the selling price to buy back the leromboltakat, rombolásért responsible for the company's expense, should be restored, then the selling price then buy back, and I support it.
If you would ask me, I support this, the proposals, which provides that in Hungary, a law should be abolished, which the Hungarians in their own money, the IMF ordered under the jurisdiction of the Hungarian National Bank, along with my support.
Such proposals can not be taken until the old aparatcsikok, and renamed their successors are sitting in parliament. Can not be taken as long as a single agent, the auctioneer (group leader) will tell you how to vote. Can not be taken until such time as an agent, in addition to the perjury committed sins of betrayal even without that this general perception, leaving a stack trace. Who is representing himself tisztességéből do not know what that voter has been authorized, and how it would vote for that matter, not to the parliament. Must be removed.
   I do not know when they planned the cosmic power from the Earth, a global power, global removal (because they live in the plan), but as long as it has occurred, all the nations of the reception itself, we Hungarians in the Carpathian Basin in order to do so. Tunisia, Egypt, and even in some places has already begun. Probably soon, and properly about it.
When the cosmic power, divina machina not preceded us, then you have a home, this is a task for us, Hungarians remain even-minded.
Laszlo Bela

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr122619383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása