évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A Trójai faló.

2011.03.23. 23:14 | béla lászló | Szólj hozzá!

A trójai faló.

  Bizonyára senkinek sem új a történet, amikor a görögök, Tróját ostromolva, az ostromot látszólag feladták, és építettek e vár előtt, egy hatalmas falovat.

Ebben katonákat helyeztek el. A trójaiak, a görögök várakozásának megfelelően, bevitték a lovat a várba, amiből az éj leple alatt előjöttek a katonák, és belülről

megnyitva a kaput, beengedték az ostromlókat a várba. Így sikerült a hősiesen ellenálló Tróját fondorlattal mégis bevenni.

  Van egy csoport a világban, akit vallási alapon kovácsoltak össze. Kiváltságokat képzel magának. Soha semmi újat nem alkotott, de minden tudást és technikát összegyűjt és megtanul, amivel embertársait pusztíthatja, esetleg föléjük kerekedhet, hogy uralkodjon rajtuk. Generációról generációra, egy uralkodási kényszerképzetet vizionálnak elé, amit már egészen igaznak hisz. Gátlástalansága nem ismer határokat, ahogyan kitartása sem. Ha tízszer kidobják az ajtón, tízszer bemászik az ablakon. Csaknem kétezer éve próbálkozik, áhított világhatalmának megvalósításával. Megtanulta a falovas trükköt is.

  Mi is bevittük a falovát.

Gézáig, a magyarság, egy biztonságosan zárt közösség volt, képességeik alapján választott elöljárókkal, végtelen mély hittel és szeretettel Isten, és egymás iránt.

Senki nem nevezte ki a vezetőit, nem akarta Isteni rangra emelni. A vezetők, saját hitük, képességeik, és emberségük okán emelkedtek ki a státusukba, a nép tökéletes tiszteletében, általános megbecsülésében. Államunk, nem volt deklarált hatalom. Laza föderatív közösség, aki csak szükség esetén, külső támadásra szerveződött egységes hatalommá. A helyi ügyeket, a vének tanácsa intézte, kjis közösségek élén, de munkájában mindig jelen volt, az igazlátók tanácsának véleménye is.

  Kik is ezek az igazlátók?

Meglepő, de 8-14 éves gyermekek. Az ő csoportjuk, a vének tanácsa mellett működött. Véleményüket mindig kikérték, és sokszor, akár ügydöntő módon is figyelembe vették. Ők azok, akik tekintélytisztelettől, és minden sallangtól és félelemtől mentesen, őszintén fogalmazzák meg a véleményüket. Ha én dohányzom, és azt mondom az ilyen korú gyermekemnek, hogy ne tegye, mert egészségtelen, gondolkodás nélkül kérdez vissza, akkor te miért teszed?

  A magyar fejedelmek, döntéseket csak országos ügyekben hoztak. Ilyenekhez vették igénybe, népük feltétlen bizalmát, és ebből következő engedelmességét és irányíthatóságát. Minden önkéntes alapon, saját meggyőződésből működött.

  A csapatok élén, mindig a fejedelem haladt, és ha a biztos halálba ment, lovasai gondolkodás nélkül követték, és ha kellett, testükkel védelmezték. Nem pénzért, vagy valami ellenszolgáltatásért, hanem szeretetből, és az igaz ügybe vetett hitből. Hősiessége dacára, így esett el Árpád két fia, és szerzett végzetes sebet Árpád maga is. (907 Pozsonyi csata)

"decretum... Ugros eliminandos esse", vagyis "rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak" írja az annalium Boiarum.

A kiirtás eredménytelenre sikeredett, de a kísérletek hosszú sora, csak ezzel kezdődött, és máig be nem fejeződött.

A falovat Vajk személyének segítségével, házassága révén vezették be hozzánk.

Nem véletlen volt a Szent Szék fontos kikötése, a Gizellával kötendő házassága.

Ebből következett, hogy az Árpádház kihalása után, egészen Hunyadi Mátyásig, alig volt magyar királyunk.

Mátyás, mint a nép szeretetéből, családja és önmaga emberségéből királlyá lett főúr, ismét naggyá tette Magyarországot.

Nehéz vizeken hajózott, mert a magarság elpusztításának nyugati igénye, egy percre sem szűnt meg munkálkodni. Szerencsére az első európai, valóban reguláris haderő, a fekete sereg felállításával, kivívta magának az ellenség elismerését is. Halálával kapcsolatosan, furcsa legenda kering.

Míg ő délen, a magyarokkal, a török terjeszkedés ellen harcolt, északról a pusztítók, a cseheket indították Magyarország ellen. Seregeivel visszatérve, kiszorította az agresszorokat az országból, és számon kérte az uszítóktól a hálátlanságot, amit a magyar vérveszteségek ellenére, az északról generált orvtámadással valósítottak meg. A legenda szerint, elhatározta, hogy áttéríti a magyarokat az iszlám hitre, és mint iszlám ország, szabad átvonulást enged a töröknek északnyugat felé. A legenda szerint, ettől Bécs hatalmasai úgy megrémültek, hogy azon nyomban, Atilla, Hun fejedelemhez hasonlóan, megmérgezték. Tény, hogy életének 47, évében, életerősen, egy győztes bécsi hadjárat után, hirtelen halt meg Bécsben. Ezt is lehet ragozni, utólag tudományosan „megmagyarázni” de a régi magyar mondás szerint, nem zörög a haraszt, ha nem fúj a szél. Lehet, ha akkor Mátyás nem hal meg, ma boldog, gazdag, szabad iszlám ország lennénk, és senki cipő sarka alatt nem szenvednénk. Ez sajnos már a múlt. Múlt, ahogyan a mohácsi vész, ahogyan a 48-as szabadságharc, a 67-es kiegyezés, a pusztítók világháborúja, ahogyan Trianon, a bécsi döntések, a tanácsköztársaság, és az azt követő egyéb sötét üzelmek, az Európai Unióig bezárólag.

    Benne vagyunk a „felsőbbrendűek” megsemmisítő darálójában, és több mint kétmillió szavazó szerint, benne is akarunk maradni.

Vajon ők, több mint két millióan, ma is így gondolják?

Vajon ők, vagy a többi, meddig bírja még?

Béla László

 

The Trojan horse.
 
 Surely no one new to the story, when the Greeks, Troy ostromolva, apparently abandoned the siege, and this castle was built in front of a huge horses.
Deposited in troops.
The Trojans, in accordance with the aspirations of the Greeks, they took the horse into the castle, which came out during the night the soldiers, and from the inside
Open the door, admitted the besiegers to the castle.
Thus,
Troy was a heroic yet taken pretenses.
  
There is a group in the world, who together forged a religious basis. Privileges imagines himself. Do not created anything new, but all the knowledge and techniques to gather and learn, we kill fellow men, may be allowed to over them, to reign on them. From generation to generation, a delusional envisioned before the reign of what I believe quite true. Knows no boundaries and inhibitions, no as perseverance. If you are thrown out the door ten times, ten times more climbing through the window. Almost two thousand years trying coveted világhatalmának implementation.
Falovas also learned the trick.
  
We also took the horses.
Geza, the Hungarians, in a securely closed community, based on ability elected officials, infinitely deep faith and love God and one another.
No one was appointed by the leaders did not want to raise the rank of God. The leaders, their own beliefs, abilities, and humanity because of the increased status because of the perfect worship of the people, the general estimating. Our state, it was not declared in power. Loose federation community, who only needed if an external power in a single attack was organized.
In local affairs, addressed the elders council, headed by kjis communities, but the work was always present, the Board believes igazlátók well.
  
Who are these igazlátók?
Surprisingly, children 8-14 years. His group, working under the council of elders. Their opinions are always seeking, and often, even decisive manner are also considered. They are the ones who tekintélytisztelettől and all sallangtól and without fear, to honestly express their opinion.
If I smoke, and I say to my child at this age, that they will not, because unhealthy, without thinking back to ask, then why did you do?
  
The Hungarian princes, decisions have been taken only in cases nationwide. They have been used, the absolute confidence of their people, and the consequent obedience and control.
All on a voluntary basis, their beliefs did.
  
The team is headed, always went to the prince, and if you went to certain death, followed by riders without thinking, and if you had to defend their bodies. Not for money, reward or anything, but love and faith in the true affair.
Despite the heroic, so it was Arpad has two sons, Arpad and earned a fatal wound himself.
"... Jumping decretum eliminandos esse", or "assigned to the Hungarians kiírtassanak" writes annalium Boiarum.
The extermination sikeredett ineffective, but a long series of experiments, but this started, and so far has been completed.
A person can Vajk horses, introduced to us through marriage.
It is no coincidence was the Chair of St. important clause in the agreement with Gizella marriage.
It followed that the House of Árpád, after the extinction of up to Matthias Corvinus, king of
Hungary was little.
Matthias, as the people's love for his family and himself became king emberségéből nobleman,
Hungary has made great again.
It is difficult to sail the waters, because the destruction of western magarság need for one minute did not cease to work. Fortunately, the first European to actually standing army, the establishment of the Black Army, has won itself recognition of the enemy.
In relation to the death, strange legends.
While she was in the south, with the Hungarians, fought against the Turkish expansion in the north of the destroyer, launched in
Hungary against the Czechs. Returning to his army, ousted from the country of the aggressors, and demanded the uszítóktól ingratitude by the Hungarian blood loss, while the north-generated orvtámadással implemented. According to legend, he decided that the Hungarians áttéríti to Islam, and Islam as a country that allows free passage to the Turks toward the northwest. According to legend, from Vienna, so huge, frightened them instantly, Atilla, Hun prince, like poison. In fact, the life of 47 years, vigorous, after a victorious campaign in Vienna, died suddenly in Vienna. This can be ragozni, subsequently scientifically "explain" but the old Hungarian saying goes, do not rattle in the bracken, where the wind does not blow. Maybe, if it does not die Mathias, now a happy, rich Islamic country would be free, and does not suffer under the heel of one shoe. Unfortunately, it's in the past. Past, as the Mohács, as the 48's Independence, the 67-year settlement, the devastating World War II, as Trianon, the choices in Vienna, the Councils, and the other after dark üzelmek, up to and including the European Union.
    
Included are the "superior" darálójában destruction, and more than two million voters according to him we want to stay.
Did they, more than two million people, still think so?
Did they, or the other, even how long endure?
Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr72766705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása