évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Borotvaélen manővereznek Pintérék.

2011.04.23. 14:55 | béla lászló | Szólj hozzá!

Borotvaélen manővereznek Pintérék.

   Az utóbbi huszonegynéhány év meghatározóan balliberális szándék szerint működő politikájával, sikerült az országot a tönk szélére juttatni.

Nem csak gazdaságilag, termelő szféráink lenullázásával, munkanélküliség és GDP. vonatkozásokban, de közbiztonsági vonatkozásban is. Alig több mint két évtized alatt, a nemzetközi viszonylatban is előkelő helyen álló közbiztonságunk, mára a tarthatatlan szint alá zuhant. Sikerült, álságos liberális szólamokkal, jogosnak feltűntetett, kontraszelektív megkülönböztetésekkel, a több száz év óta egymás toleráns elfogadottságában élő magyarság, és cigányság közé, eltávolíthatatlan liberális éket verni. Sajnálatos, hogy sem a magyarság, sem a cigányság nem látja át megfelelően, a háttérben zajló folyamatokat, és egymásra fújunk ahelyett, hogy a közös ellenségünket fosztanánk meg, a felforgatás, ellentétszítás minden lehetőségétől. Ráadásul, a megtévesztett magyar és cigány szavazók, most olyan lehetőséget adtak ellenségeink kezébe, amivel, szinte akadálytalanul és határtalanul pusztíthatnak bennünket. Ilyen pusztításra, Vajk óta nem volt példa ebben az országban. Szinte hetenként gyilkolnak meg, önvédelemre képtelen magyarokat, a „rendfenntartásért” felelős országos rendőrség inaktív jelenlétében. Mind e mellett,  jogilag az ország irányítójának felhatalmazott kormány, a bűnözők helyett, az önvédelmi spontán szerveződéseket próbálja ellehetetleníteni.

  Kétségtelenül de jure, jogilag a jelenlegi vezetés kezében van az ország irányítása, de facto, tárgyszerűen, az erre való felhatalmazást, lassanként egészen elveszítik. Az, az érdekcsoport, aki a saját választói ellen, minden erejével és lehetőségével harcot folytat, ha ideig-óráig jogilag a helyén is marad, ezt, csak a jogalkotásban való pillanatnyi cselekvőképességükkel, tisztességtelen jogszabályok megszavazásával, és végrehajtásával képesek megtenni.

Az igazság, előbb-utóbb utat tör magának.

   Mára tagadhatatlanul láthatóvá vált, hogy a cigány lakosságot, a magyarság pusztítására használják. Ezért alkalmazzák a törvényekben, és azok végrehajtásában a kettős mércét. Szemmel látható, hogy a mai kormány, minden erejét megfeszítve küzd azon, hogy a „rendszerválás” óta kialakított gyilkos légkör, továbbra is zavartalanul fennmaradjon, és lehetőleg terjedjen.

  Lábbal tiporják az emberi jogokat, fittyet hánynak az ésszerűségre, hazug ígéretekkel próbálják „két hét alatt” leszerelni, a szükségesnél lassabban kibontakozó, nemzeti önvédelmi ellenállást, a közbiztonság helyreállítása helyett. Szerencsére sikertelenül.

   Borotvaélen egyensúlyozva próbálnak, látszólag a jog talaján maradva, jogtalanul megakadályozni, minden olyan védelmi intézkedést, ami véget vethetne a magyarság legyilkolására kialakított gépezet működésének, vagy azt bármilyen szinten akadályozhatná.

  Mint láthatjuk, mozgásterük elég szűk. A gyilkosságokat törvényesíteni mégsem illik, legalább is nem „eurokomform”, a kettős mérce, egyre kevésbé hatékony, mert a magyarság, meg kívánja előzni a bűnök elkövetését, így a kettős mércének, már nem lesz hol hasznosulnia. Ettől az egyszerű ténytől, rángó idegsokkot kapnak, mert összeomlani látják, a liberálisokk húsz éves munkájának eredményét, a magyarság hatékony pusztítását, butítását, és gazdasági ellehetetlenítését. A három szándékból, a pusztítás, lassan kiesni látszik. Ebben az ideggörcsben találnak ki, olyan elmebeteg ötleteket, mint a Fidesz-szülte „véderő”. Rúzzsal kimázolt, vérengzőnek maszkírozott, talán megtévesztett emberek, „hadgyakorlatot” tartanak, a Fidesz-közeli embertől kapott, erősen frekventált területen, miközben a liberális oldal, látványosan „menekíti” a „fenyegetett” cigányság asszonyait és gyermekeit.

Az ötlet éppen jó is lehetne, ha nem lenne annyira átlátszó. Ráadásul, a kialakított „tarthatatlan”, ál-menekülést kikényszerítő helyzetért, megpróbálják a felelősséget a magyarságra, ezen belül a jobbikra, mint nemzeti pártra tolni.

Már nagyon kevesen eszik meg ezt a maszlagot.

  A másik hamvában-holt próbálkozás az önvédelem felszámolására, az újsütetű sarkalatos rendelet, a közrend fenntartásának vonatkozásában. Ebben, megkísérlik, a Fidesz-vezérelt, Pintérkézbe adott rendőrség, kizárólagos hatáskörében tartani, a közrend fenntartását. Az eddigi magyarországi gyakorlat szerint, az egyetlen, országos rendőrség lenne hivatott, a közbiztonságot az egész ország területén szavatolni. Valami fogalomzavarba keveredhettek, akárcsak a bálnatenyésztés, és a fürdőgyógyászat vonatkozásában, mert összekeverik a szavatolás és a szabotálás kifejezéseket. Noha hangalakjaikban van némi hasonlatosság, a kettő kifejezetten ellentéte egymásnak. Ennek ellenére kísérleteznek, a szabotálásnak most azzal a megnyilvánulásával, hogy a közbiztonság feleősségét, a parancsaikra azt elszabotáló testületbe, kizárólagossággal megtarthassák. Ez a törekvésük is elbukott, mert a szövegbe kényszerültek beletenni, azt a kitételt, „aki felhatalmazás nélkül közrend védelmi feladatot lát el”. Nyilvánvaló, hogy a felhatalmazással végzett ilyen tevékenység, nem tiltható, és nem akadályozható. A közbiztonság emberi alapjog, amelynek megteremtése minden ember közös érdeke. Eddig, egyedül a liberálisok léptek fel ellentétes intézkedésekkel. Ha egy település lakossága, nem érzi magát biztonságban, választott képviselőtestületén keresztül, nyomást gyakorolhat, a polgármesterére, bármilyen pártállású legyen is. Kikényszerítheti, hogy hozzon létre, az ott kialakult helyzetnek megfelelően, akár állig felfegyverzett települési rendőrséget, ahogy ez a világ, bármely más pontján is működik. Ezt az állam (ez esetben a pusztításban érdekelt kormány, ami messze nem az állam) nem akadályozhatja, sem rendeletekkel, sem forrás elvonással, mert a veszélyeztetett emberek, önvédelemből, még a forrást is megteremtik, a képviselő testület pedig, a polgármesterrel együtt, helyi állami szerv, aki jogosult felhatalmazást adni bármilyen csoportnak, a közbiztonság megteremtésére irányuló tevékenységhez, a törvények, és emberi jogok tiszteletben tartása mellett.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr652849770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása