évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A rák, gyógyítható!

2011.05.10. 09:09 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

A rák, gyógyítható!

    Ez az állítás, sajnos nem az emberi szervezetet, csak a nemzetek társadalmait megtámadó, és elpusztító rákra igaz.

  Előző írásomban arra kerestem a választ, milyen eszközökkel képes a globalizmus, olyan társadalmi rendet felépíteni, ami elpusztítja, a hatása alá került emberek jelentős többségét.

   No! Kaptam is kritikákat, minősített, és minősíthetetlen stílusúakat egyaránt.

Volt, aki megmagyarázná, nem kötelező eladni a terményeket a hiénáknak. Meg kell várni, amíg a terménynek jó ára lesz, és akkor kell piacra dobni.

Mások azt bizonygatták, hogy ez megfogadhatatlan tanács, mert a gazdák, kénytelenek az első adandó alkalommal eladni a munkájuk eredményét, mert nem képesek, a jövő évi vetésre. Nincs pénzük. Tehát, a magyarok is törhetnek a lekvárosból, ha belepusztulnak is, benne vannak a darálóban, és abból nincsen kitörés.

  De van!

El kell menni, szavazni, és tudni kell, hova kerüljön az X.

Tudom, még messze a választás, és ez a tanulmány, eső után köpönyeg  is lehet, mégsem az. Nem hiszem, hogy a velejéig rohadt Jaffa narancsról, a tapasztalatok után, még egyszer sikerül elhitetni a választó polgárokkal, hogy igazi, hamisítatlan magyar termék.

  Nézzük, miért nem.

Mert aki a nyomora, szorongatottsága okán, hajlamos egy kicsit tájékozódni, az tudja, hogy az első Orbán kormány követte el, a nemzet ellen azt a legnagyobb merényletet, ami máig kiszolgáltat bennünket a nemzetközi globális pénzoligarchia fosztogatásának. Nevezetesen azzal, hogy a Magyar Nemzeti Bankot elvette a magyar néptől, és kiszolgáltatta a nemzetközi rablóbandának.

A bankok által követelt függetlenség, súlyos hazugság! Független bank nem létezik. Egy ország bankja, vagy az ország népétől, vagy az nemzetközi pénzoligarchiától kell, hogy függjön, és ez így is van. Amikor az első narancs kormány meghozta a törvényt, hogy a Magyar Nemzeti Bank, nem fogadhat el direktívákat a Magyar Kormánytól, hanem csak és kizárólag a nemzetközi pénzoligarchia intézményeitől, ezzel megpecsételte a magyar gazdaság sorsát.

Azok az intézkedések, amelyek a pénzhatalom irányából indulnak, mindig is a fosztogatók érdekeit képviselik, és soha az adott nemzetét.

   Egy ilyen képtelenül vezetett országban, valójában két kormány van.

Egy báb, akit a nép választhat a rosszak közül, (mert a jó, az fasiszta, egyenruhás bűnöző, rasszista, meg minden, ami rossz lehet) és egy valódi, akinél a pénz van, aki hatni tud az ország gazdasági folyamataira.

  Azok, a derék honfitársaink, akik a Fideszre szavaztak, bizonyára azt gondolták, hogy látva a hibás lépés iszonyúan negatív hatását, ismét hatalomra kerülvén, első dolguk lesz megsemmisíteni a bankrabló törvényüket.

Mint láthatjuk, nem első, de utolsó lépésként sem tették meg.

Nyilvánvaló a pusztító szándék.

Ennek következtében, az országnak továbbra is két kormánya van.

Egyik, amit az emberek, ha még olyan megtévesztések közepette is, de maguk választottak. A másik, akinek a valódi lehetőségek a kezében vannak, a pénzvilág Magyarországra kinyújtott marka, amibe nem lehet elegendő pénzt tenni. Ennek a második kormánynak, aki a valós hatalmat bitorolja, a vezetőit nem választják, hanem kinevezik, így a legitimitással köszönő viszonyban sincsen. Ennek ellenére gyakorol hatalmat a magyarság felett.

Ez, az országtól független, önmagát kórosan növelő daganat, a nemzet rákja.

Már ismerjük a kórokozót, aki elpusztításunkon dolgozik, csak az a baj, hogy választott orvosunkat, a kórokozó táplálja, ezért azután, nem igyekszik elpusztítani, a saját jól felfogott érdekében.

A magyarságnak olyan orvost (kormányt) kell választani, akit nem a külföld támogat, és így törhetünk ki, a harapófogóból. Nagy hiba, hogy a magyarok nagyobb része, mély apátiába zuhant. Halandó elhinni, hogy nem tud hatni az ország helyzetére, ezért el sem megy , egy választáson szavazni. Igen, ezt próbálják elhitetni velünk a fosztogatásban érdekelt, és azért felelős csoportok. Sok egyébbel együtt, ez is gátlástalan hazugság, amióta létezik valódi magyar oldal.

  Át kell gondolni állásfoglalásainkat, és ha a narancs kormány, az összeomló hazugságvárak romjai elől, előrehozott választásokba menekül, tudnunk kell, kire szavazhatunk, életben maradásunk érdekében.

  Világszerte előre tört a jobboldal. Hiába ölték meg Haidert, hiába fasisztáznak,

ez egyértelmű üzenet, minden jó szándékú, gondolkodó embernek.

 

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr672892342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása