évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nincs szükség fegyverekre!

2011.08.18. 14:03 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Nincs szükség fegyverekre!

                  

   Világszerte békét akarnak az emberek. Senkinek nem kell már a hősi halál, a büntetlen gyilkolás, az erőszakos elnyomás. Amit az amerikai bevándorlók száz éve műveltek, és művelnek az őslakossággal, arról már mindenki tudja, hogy jogtalan, embertelen és igazságtalan. Amit az izraeliek művelnek a Palesztínekkel, az is. Ezt a szabad röptű gyilkolást nem lehet kiterjeszteni az egész emberiségre, sem fegyverrel, sem pénzzel. Ahogyan Amerika gyilkos fegyverek egész arzenálját küldi keletre, úgy fogják őket kiverni, a saját fegyvereikkel, hogy azután végleg megsemmisítsék azokat. Az efféle háborúkat az amerikai nép, nem akarja. Az a néhány elvetemült, megátalkodott gonosztevő, akinek az érdekei szerint ezek a dolgok történnek, akik politikusokat, emberi vezetőket vesznek rá embertelen döntésekre, nem lesz képes megállni a népe előtt.

    A zsidó nép sem akarja kiirtani a palesztíneket. Az a néhány százalék, gyilkos hajlamú szadista állat, aki ezt fenntartja, nem a zsidó nép. Folyamatosak a tiltakozások Izraelben, de ezt nem szellőzteti a gyilkosok befolyása alatt álló média.

   Most, a pénzt fogja a történelem (vagy az Isteni hatalom) kiütni a kezükből, de ezzel, a fegyvereket, és a mások felett fenntartott hatalmat is kiüti.

   Nem kell a magyaroknak békétlenséggel, fegyveres harccal kiszorítani a megszállókat. Nem kell bosszút állni az elkövetett gazságokért. A bosszú Isten kezében van, és nem is hasonlít az emberi bosszúra. Elég egységesen akarni a változást, és végbemegy. Eltűnnek Magyarországról a betolakodó spekulánsok, hátrahagyva az ellopott javakat. Újraértékelik magatartásukat a jóhiszemű vállalatok, és megfelelő mértékben, a magyar boldogulást is szolgálni fogják.

Közel az idő! Nézzük meg a világgazdaság, a fogyasztói társadalom helyzetét, elmebeteg igazságtalanságát, és rájövünk, hogy önmagát kell felszámolnia.

   Töltsük meg békével a szívünket, hittel a lelkünket, és viseljük türelemmel ezt a kis időt. Szenvedéseink a tanulásunkat szolgálják.

  „ A kéjt, melyet egy ital víz ád, szomjad hevével kell kiérdemelned”

írta ezt Madách, a tragédiában, és igaza volt. Most mi, magyarok, hevesen szomjazunk az igazságra, amit megtagadnak tőlünk. Megadatik!

„Kérjetek, és adatik” mondja az írás. Kérjük hát mindnyájan, erős gondolattal a szabad, boldog életet, és ennek a közös gondolatnak az ereje, bármilyen fegyvernél erősebb, mert Isten garantálja a megvalósulását.

 

Béla László

You do not need weapons!

   Worldwide, people want peace. No one should be a heroic death, killing a criminal, violent repression. What a hundred years of American immigrants educated, cultivated, and the indigenous peoples, that we all know that illegal, inhumane and unjust. What the Israelis in Palestine tended to suggest it is. This free-flying act of killing can not be extended to the whole of mankind, nor weapons, nor money. As America's entire arsenal of murderous weapons sends the east, so they will be driven out of their own guns, only to finally destroy them. Such wars are the American people do not want to. The few vicious, unrepentant criminal, whose interests, these things happen, who are politicians, human guides to take him inhuman decisions will not be able to stop in front of people.
    The Jewish people did not want to exterminate the Palestinians. 
The few percent, sadistic animal killer bent, who maintains a non-Jewish people. The continuous protests in Israel, but this is not fan of the killers under the influence of media.
   Now, the money will be history (or God's power) to knock out their hands, but with the weapons, and maintained power over others is a way out.
   You do not have the Hungarians without peace, the armed struggle to oust invaders. 
You do not need to avenge the crime gazságokért. Revenge is in the hands of God, nor is it similar to human vengeance. Enough to want to change uniformly, and is carried out. Hungary, the intruder speculators disappear, leaving the stolen goods. Re-evaluate their behavior in a bona fide companies, and the basic rate of the Hungarian prosperity will also be provided.
Near the time! 
Let's look at the world economy, the situation of the consumer society, insane injustice, and we realize that we need to charge itself.
   Fill our hearts with peace and faith in our souls, and bear with patience this time. 
We serve the suffering in the study.
  "The kéjt, which gives a drink of water, thirst in the heat must be earned"
Madách wrote this, a tragedy, and he was right. 
Now we, Hungarians, fierce thirst for the truth, which is denied to us. It is given!
"Ask and it shall be given," says the letter. 
So please, all thought to be strong, happy life, and that the common idea of ​​the strength of any weapon more powerful, because it guarantees the realization of God.


A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr1003162745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása