évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Kétélű a kérdés

2011.09.07. 05:36 | béla lászló | 1 komment

 Kétélű a kérdés

   Érdemes elgondolkodni Cgitár honfitársunk javaslatán.  Noha általában, a ha kezdetű mondatok lényege nehezen realizálható, a gondolkodás, soha sem felesleges.

   Ha, a sokaság erejével, tekintélyével és tagadhatatlanul jelentős hatalmával védenénk honfitársainkat a méltánytalan bánásmódtól, az sokféle módon változtatná meg a helyzetet, sok más irányba vinné el a lehetőségeket.

Néhány megközelítés.

Ha megismerve a kérdéses helyet és időpontot, mondjuk, nagy sokaságnak támadna ott intéznivalója, és parkoló járműveikkel minden létező helyet elállnának a közelben, és minden talpalatnyi helyen, valaki épp egy megbeszélt találkozóra várná a másik felet, ez ugyan érdekes helyzet lenne, de nagy szervezést, és sok időáldozatot követelne.

   Kétségtelen, hogy ha a bűnöző végrehajtóknak jelentős tömegen kellene átfűzni magukat, mire a helyszínt egyáltalában megközelíthetik, más lenne a hangvétel a megtámadottakkal szemben.

  Azt is tudnunk kell, hogy becsületes magyar, nem megy el végrehajtónak.

A másfajták, akik ebben lelik örömüket, a hatalom által támogatottnak tudják magukat, és ehhez szabják a viselkedésüket is. Néhány szóváltást követően, olyan lincshangulat alakulhatna ki, hogy a védelmükre kivonuló karhatalomnak kellene beavatkozni. Mit tehet ilyenkor egy rendőr? Vannak ugyan tapasztalataink 2006-ból, és máskorról is, de sokról megállapították már a jogszerűtlenséget a hatóság részéről. Tudtommal nincs ma Magyarországon olyan lakókörzet, ahol magyar állampolgár jogszerűen nem várakozhat. Ha távozásra szólítják fel, jogkövető módon, két lépéssel odébb áll. Ha mindenki ezt teszi, mindenki eleget tett a felszólításnak, de valójában semmi sem változik, csak az egyes emberek helye. Bármilyen véresszájú is a kivezényelt végrehajtó, saját, jól felfogott érdekében, testi épségének védelmében, nem fog befurakodni a tömegbe. Kiváltképp nem, az őt védelmezni szándékozó rendőr, vagy inkálos, „vendégszereplő”, mint a szigetfesztiválon. Az a karhatalmista, aki olyan sötét, hogy egy zárt tömegbe befúrja magát, esetleg ott fegyverhez nyúl, és lő, aláírta a halálos ítéletét, mert foggal-körömmel tépnék szét, vagy saját fegyverével lőnék agyon. Ilyen hülye ember, nem létezik. Az életösztön, mindenkiben erősebb a kapott parancs teljesítésének szándékánál.

  Nem maradna más, mint a tömeg feloszlatása, illetve az ezzel szemben tanúsított polgári engedetlenség, ami egy jogi kötélhúzás.

   Pattanásig feszült helyzetek alakulnának ki. Ezekben, előbb-utóbb, valakiben elszakadna a cérna, és erőszakba csapna át a támadás, vagy a védelem.

  Ezek erre törekszenek! Addig gyötörni a magyarokat, ameddig elfogy a türelem, és akkor Afganisztánná, Libiává vagy Palesztínává változtathatják hazánkat, szerintük joggal.

    A magyarságtól, idegen a rosszindulatú, haszonszerzésből elkövetett erőszak.

Soha nem folytattunk hódító háborúkat. A magyar igazgatású területekhez, minden csoport, a saját szándéka szerint csatlakozott, mert igazságos, becsületes, élhető helyzetre vágyott, és ezt ítt vélte megtalálni.

  Most, fellazította társadalmunkat, egy beszivárgott, és hatalomhoz jutott csoport. Ahogyan egy élő szervezet sem spontán égéssel reagál egy fertőzésre, hanem sejtenként különíti el a fertőző gócokat, nekünk is ezt a megoldást kell választanunk. Azt kell elérnünk, hogy a rossz szándékúak körül elfogyjon a levegő, beszűküljön a tér. Ha ebben, választott vezetőink nem segítenek, hanem éppen akadályoznak, akkor rosszul választottunk. Ezt a hibát kell korrigálni.

 Nem beszállni az erőszak hintájába, hanem jogfosztottá tenni, keményen, és látványosan kirekeszteni az erőszakot az életünkből.

     Ez a Magyarság feladata a világban, a mai átalakulásokban, az Isteni tervekben. Döntéseinket ennek mentén kell meghoznunk, és végrehajtanunk.

Megkapjuk hozzá a segítséget, most, és mindörökké, ha mi is akarjuk.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr453208108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cgitar 2011.09.07. 21:04:21

Provokátorok persze lennének de ha minden kilakoltatásnál ezrek állnák körbe az ingatlant, vagy a kilakoltató kamionjait az jelezné, hogy a kómából kezdenek felébredni a sokaságok. Talán ráéreznének a népek arra az egyszerű tényre, hogy eredményt csak együtt lehet elérni! Ezrek pedig lennének mert lassan mindenki munkanélküli lesz, szerintem sajnos a vállalkozok még megmaradt része szembesülni fog rövid időn belül azzal a ténnyel, hogy a rezsijük oly mértékben fogják megemelni, hogy azt már nem lehet kifizetni. A nagy része már most is a tartalékából fizet ameddig még van neki.
süti beállítások módosítása