évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Magánvélemény közügyekben.

2011.10.17. 13:11 | béla lászló | 1 komment

 Nagyon közömbösnek kell lennünk?

  Nagyon közömbösnek kell lennünk ahhoz, ami tegnap Püspökladányban történt.

  Ismét Fideszes embert választottak, a város parlamenti képviseletére, megerősítvén a gyilkos kétharmadot.

Először azt hittem, hogy a magyarok, még mindig hisznek, ennyi tapasztalat után, ennek a társaságnak. Számomra, csak utóbb derült ki, hogy a kétharmad, nyári törvénymódosításának köszönhető az eredmény. Olyan alacsony volt a részvétel, hogy ha a módosítás előtti törvény alapján bírálják el a helyzetet, akkor a választás, az alacsony részvétel miatt, érvénytelen lett volna.

   Nem törődünk a saját sorsunkkal!

Sokan, akik néznek, és látnak is, nem mennek el szavazni. Önmaguk, és hazájuk ellen vétenek. Akik az asztalt verik a hatalom mellett, azok persze maradéktalanul ott vannak, így őrizheti sanyargató hatalmát, az izraeli pórázon lévő, mai magyar kormány.

Miért ne bízhatnánk a Fideszben?

   Ami ma Magyarországon, kormánypolitika szintjén folyik, az a nemzet direkt lepusztítása, a hatalom megtartása és eszkalálása érdekében. Nagyon egysíkú gondolkodás kell ahhoz, hogy valaki ne lássa át, mi is zajlik valójában.

Megy a nemzetieskedő szöveg, minden kommunikációs csatornán.

„Senkit nem hagyunk az út mellett”, és hasonló hülyítő szlogenek kelnek szárnyra. Mindezekben, a legveszélyesebb, hogy van igazságtartalmuk is.

Igaz, a szónok ezt abban a szövegkörnyezetben mondja, mint ha a kormánynak, komoly szándéka lenne, minden nehéz helyzetbe került magyar megsegítése.

Sajnos, nem így gondolja, csak így mondja. Valahogy, kisebbségi hajléktalannal, még nem sikerült találkoznom. Komolyan gondolja ugyan, hogy senkit nem hagynak az út mellett, de ez, az ő gondolkodásukban azt jelenti, hogy már az utcáról is el akarják távolítani mindazokat a magyarokat, akiket már sikerült hajléktalanná tenni. Ugyan milyen lelkületre vall egy olyan ötlet, hogy negyvenezer Ft. büntetéssel kell súlytani az utcán élő hajléktalanokat, mikor sem lakásra, sem élelemre nincs pénzük?

Az én megfogalmazásomban, ez ocsmány, ördögi lelkületre vall, és ma ez hazánkban, a kétharmados hatalom.

  Ez a mi bűnünk, és a mi keresztünk is egyben. Régi, ezer éves magyar toleranciával hordozzuk ezt a keresztet. Már rogyadozunk ugyan alatta, de azért tesszük, és ismételten tesszük, mint Püspökladányban. Lehet, hogy ott még őrzik a püspökök, középkori hatalmukat, és megmondják, kire lehet szavazni?

Szégyenletesen szomorú, amikor Isten igéjét hirdető egyházak, ráerőszakolják jó indulatú híveikre a népnyúzó, buzi-támogató, csalágtámadó, erkölcsromboló hatalom támogatását. Szégyen, hogy keresztény párt, izraeli pórázon mozgó, pusztító kormányt támogat. Elvárható lenne, hogy nem sárba taposva az Igét, hirdetné azt, hanem felemelve méltó helyére, az szerint élne és cselekedne.

Nem látjuk talán a tényeket?

   Mit is tesz ma a kormány, a nemzetért? Megszünteti a  2001. évi LVIII. törvényt? – amivel eladta a magyar hazát az IMF spekulánsainak, a pénzvilág tőzsde cápáinak. (2) Az MNB, valamint döntéshozó szerveinek tagjai e törvényben foglalt feladataik végrehajtása és kötelességeik teljesítése során függetlenek, nem kérhetnek és nem fogadhatnak el utasításokat az Európai Központi Bank kivételével a Kormánytól, az Európai Unió intézményeitől és szerveitől, tagállamainak kormányaitól vagy bármilyen más szervtől.)

Dehogy! Hiszen éppen ő hozta meg anno ezt a törvényt. Ehelyett, eszelős ütemben erőlteti az IMF-nek, olyan pénz kifizetését, ami soha sem került az országba, hanem uzsorakamatként, az államadóssághoz csaptak. Nem, mint a „meghalt” lengyel vezető kormánya, aki lefelezte hazájával szemben támasztott alaptalan követelést. Viktor él, és nem is akar „meghalni”. Igaza van. Mi sem, de ha valaki béna, gyenge, vagy fél, akkor ne vállaljon közmegbízást, különösen ne ilyen szinten. Mátyás király nem félt. Igaz, nem is volt hosszú életű, de amikor „fügét mutattak” neki, boldog, gazdag, és erős Magyarországot hagyott maga után.

  Ha nem elég bátor, pártunk és kormányunk ahhoz, hogy kitépje az országot az IMF. fosztogató markából, az EU. gyilkos szorításából, mihez van akkor elég bátorsága? Például ahhoz, hogy növelve, az amúgy nem létező államadósságot, visszavásárolja, a csalárd módon eladott MOL részvényeket, melyeknek árfolyama a többi olajpapírral együtt, a közeljövőben, valószínűleg csúnya mélyrepülésbe kezd. Néhányan már tudják. Talán a kormány is tudja? Lehet, hogy ez a kifosztás új, legjobban rejthető módja? („nem értettünk hozzá” Bajnai)

Ahhoz is van, hogy bádogvároshoz hasonló szintű nyomortanyát építsen becsületes, átvert magyaroknak, izraeli-Palesztín mintára. Ahhoz is van, hogy egységes adókulccsal, elvegye a szegények pénzét, és odaadja a gazdagoknak.

Kell hozzá bátorság, mi tagadás. Ahhoz is van, hogy elvegye az önkormányzatok pénzét. elérje, hogy gyermekeink fázzanak az iskolákban, nemzettársaink a hivatalokban, az orvosi rendelőkben. Ez nem egyéb, a demokratikus intézményrendszer legyilkolásánál. Ellehetetlenülnek a megyék, az önkormányzatok. Mivel, „a kormány szerint” képtelenek feladatuk ellátására, meg kell szüntetni őket. állami kézbe kell venni a hatáskörüket, de elsősorban, a még meglévő vagyonukat, hogy újabb izraeli parancsra, minden áruba bocsátható legyen. Bravó! Mondják a közel-keleten. Magyarországon nem! Az, csak a legsötétebb gyilkosokra jellemző, hogy az áldozatuktól zsákmányolt baltával verik agyon a szerencsétlent. Nem mi adtuk a kezükbe, de közönyünk okán mégis megkaparintották.

Mi magyarok, még mindig szeretjük a hazánkat, honfitársainkat, és védjük, ahol tudjuk a fosztogatóktól, erkölcsrombolóktól, családszétverőktől.

Nem értjük, de nem haragszunk a Püspökladányiakra. Ahogy Jézus keresztre feszítői, ők sem tudták, mit cselekszenek.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr463309186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cgitar 2011.10.19. 08:39:41

Ami ma Magyarországon folyik ebben a pillanatban is az egy életre halálra szóló ádáz küzdelem amit Orbán és néhány embere folytat a láthatatlan magánhatalommal szemben. Egyszerűen a hivatalos látható hatalom olyan gyenge, hogy gyakorlatilag semmit sem tud csinálni mert ha bármit is tesz ami a magyar lakosságnak segítene azonnal az euróostorral a nyakaközé vernek és már újra 300 forint az euró. Ki van ez találva ! A látszat meg az, hogy az Orbán kormány nyúzza a lakosságot az újabb és újabb adókkal amivel szépen lejáratják őket és előkészítik a régi bevált váltópártnak a terepet. Nem vagyok Orbán hívő de most szerintem nem az van mint aminek látszik.
süti beállítások módosítása