évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Szokatlan hangok világszerte!

2011.10.30. 09:14 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Szokatlan hangok világszerte!

    Napjainkban, a kevésbé korlátozott források, (mint pl. az internet) tömegesen számolnak be a világ minden táján, a városok életét időközönként ellehetetlenítő, ismeretlen forrású alig elviselhető zajokról.

Ezek a zajok, bonyolult, és mindenhol más összetételűek lehetnek. Előfordul bennük, valami gregorián kórusszerű hullámzástól, a fémcsikorgáson át, a mérhetetlen nagyságú tömeg zsongásáig, szinte minden zajforma.

    Ezek figyelmeztető jelek.

A technika alkalmas eszközeivel rendelkezők, valószínűleg nagy biztonsággal képesek behatárolni ezek forrását, csak nem mondják, vagy nem mondhatják el a nyilvánosságnak. A WTC tornyok felrobbantása óta, már semmin sem csodálkozunk. Nincs olyan szintű aljasság, amit a gonosz el nem követne az emberek ellen, hogy hatalmát megőrizhesse, sőt általánosan kiterjeszthesse az egész emberiségre.

   Hamvában halt próbálkozás. Ha az emberek nem akarják,nem hiszik el a gonoszság hazugságait, ragaszodnak Istenhez, és az igazsághoz, hiába a Pentagon, a NATO, vagy a Vatikán, Isten, megakadályozza az aljas tervek megvalósulását. Tudnunk kell, hogy a megtévesztés, és tévhitben rossz útra térítés, Isten által, a gonosz számára engedélyezett jog. Ezzel messzemenően él, és visszaél. Az égen is felborulni látszik az évezredes rend. A hold, egészen eltérően viselkedik. Ezek letagadhatatlan változások, melyek bizonyítják, hogy Isten létezik, és hatalma bármire kiterjed.

   Nekünk, embereknek, csak annyit kell tudnunk, őrizzük meg hitünket Istenben, minden vallástól, és egyéb politikai irányzattól függetlenül. Tartsuk, vagy teremtsük meg szeretetünket, segítő szándékunkat egymás iránt, és a gonoszság, nem tud elpusztítani bennünket.

   Ismereteim szerint ezt mondja az idők szava. Ha megfogadjuk, és megtartjuk, azzal senkinek sem árthatunk, viszont magunkon segíthetünk.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr533339589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása