évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Figyelünk egy kicsit?

2011.11.30. 22:49 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Figyelünk egy kicsit?

  Vannak emberek Magyarországon, akik gazdasági növekedésről, annak valamilyen százalékáról, a kamatos kamat miatt, égig növekedett államadósság „visszafizetéséről”, a kamatos kamattal kirabolt devizahitelesek megsegítéséről beszélnek. Hazug álmokkal, még mindig, mint a rendszerváltáskor, hitegetik a magyarokat. Valódi diktatúrát megvalósító kétharmados pártunk, és kormányunk, visszamutogat az előző időkre, mondván, minden rossz onnan származik. És még mindig sokan hisznek neki.

  Mára, már a hitelmentes emberek is tudják, hogy a magyarországi hitelezési gyakorlat szerint nyújtott hitelek, súlyos és törvénytelen csalások, és mint ilyenek, teljes bizonyossággal visszafizethetetlenek. Ebben a helyzetben, bármilyen kormánynak, legalább látszólag tennie kell az ország fosztogatásának megállításáért, de valójában nem lehet eredményes, mert erről szól a hatalomba juttatásért kötött háttér megállapodás. Ezt, átlagos megítélésben kollaborációval elkövetett, hazaárulásnak is mondják.

  Nagyjából olyan, mint amikor honvédő háborúban, egy tüzér parancsnok, a törzs által biztosított lőszerkészletét, önként átadja az ellenség logisztikai egységének elszállításra, és amikor a páncélos támadó ék közeledik, hiába adja ki a tűzparancsot, nincs mivel lőni. Aztán ártatlanul néz a katonáira, azok meg rá. Vezényelgeti őket ide-oda, hogy érjen már végre oda az ellenség. Amikor odaért, a teljes állomány hadi fogollyá, a teljes fegyverzet hadizsákmánnyá, ő maga ellenséges parancsnokká válik. Szép karrier, de csak a parancsnoknak.

A katonák áldozatok. Az ellenség kénye kedve szerint végzi ki őket helyben, ítéli éhhalálra, vagy kényszermunkára. Ezt, egy forró háborúból már ismerjük.  

Sokan ismerték meg a magyarságból Szibéria és a Szovjet hatalom „vendégszeretetét”. Élvezték is 5-15 éven át, kinek milyen szerencséje volt.

   Viktorunk ragyogóan játssza a szerepét, mégsem kaphat vastapsot, mert nincs olyan bolond közönség, aki vastapssal jutalmazza a színészt, ha a darab a közönség haláláról szól.

    Amikor a bankok függetlenségéről szóló törvényt meghozta, akkor adta át a törzs lőszerét az ellenségnek. Ma sem hajlandó visszavenni, noha, a kétharmad birtokában, ezt, az adott törvény megsemmisítésével, azonnal visszavehetné, hogy legalább védeni tudjuk magunkat. Nem! Ezt nem teszi.

Mit tesz? Látványos látszatintézkedéseket hoz, (a háttéralku szerint) a nemzet védelmében, amit a fosztogató bankrendszer azonnal, röhögve hátba támad és megsemmisít.

Nézzük csak végig.

Első lépésként kitalálta a bankadót, hatalmas támadási felületet adva a tiltakozóknak. Ezzel a nemzeti hőst mutatta fel, aztán a bevételt, hiteltörlesztésre fordította. Később a kis tolvajok kezéből kiragadta a magán nyugdíjpénztárak tőkéjét, és beletömte a nagy tolvajok zsebébe. Ezzel cassus bellit teremtve, a támadásra éhes fosztogatóknak. Meghirdette a hitelesek megmenését. De nem a kilakoltatásra várókét, hanem, a kacsalábon forgó ingatlanokét.

Nem a közműveket államosította, hogy véget vessen a mértéktelen fosztogatásnak, hanem a pénzt, hogy azt is odaadhassa.

Mit tett a pénzvilág, egyet csettintett árfolyam ügyben, és máris eltüntette azt a pénzt, amit a kormány ismét lehúzott a népről. És mivel hálálta meg a rablóbanda kormányunk erőfeszítéseit? Leminősítettek.

Aztán a végtörlesztési lehetőség, és kartellben, kamatot emeltek. Aztán a kartell bírság felvetése, erre az IMF-MNB emelt kamatot. Ha csak azt a pénzt adnák vissza, amit korábban, a „tönkrement” bankok feltőkésítésére loptak el az állampolgároktól, már nem lennének kilakoltatások. Röhely, hogy a tőlünk lopott pénzt, nekünk adják kölcsön 87% KAMATRA! Bezzeg, ahogy a maszek pénzhamisítót, úgy a cigány uzsorást is becsukják, már a feléért is. Magyarországon uzsorázni, és pénzt hamisítani csak a bankoknak szabad? Hol van akkor a kapitalizmus életelemeként hirdetett szabad verseny? Nem látjuk?

Összehangolt színjáték. Elhangzik a végszó, és jön a másik szereplő.

Ugyan! Meddig tartana az OTP-t visszaállamosítani, az MNB-t kivenni az IMF kezéből, és minden banknak megtiltani az egyoldalú szerződésmódosítást, mint rég, még a becsületes időkben.

És mit tenne a pénzhajhász csapat?

Leminősítene?

Hova?

Nem kell ez a cirkusz! Mi csak nézzük, és haragszanak ránk, hogy nem tapsolunk.

Ilyen mocsok előadásért? Inkább adják vissza a pénzünket.

Nem hiszem el, hogy minden Fideszes, néhány agymosottól eltekintve, erre tette le az esküjét. Azt sem hiszem, hogy mindegyik kilóra megvehető, A Fideszesek is, zömükben gondolkodó becsületes magyarok.

Csodálkozom, hogy a választások óta történtek hatására, még nem csökkent látványosan a párt, és a frakció létszáma. Vagy igen, csak a nép ezt nem tudhatja meg? Lehetetlen ez a kommunizmus-demokráciát idéző, 100 % egyetértés. Megszavaztuk elvtársak! Nincs ott egy gerinces ember, aki azt mondaná elég! Nem elég megfogadni, hogy soha többet rájuk nem szavazok. Ki lehet lépni! Nem kötelező bűnrészességet vállalni senkivel. Akinek tele van a tőke kapzsiságával a hócipője, segíthet József Attilának dönteni.

Ha csak egy akadna, sokan követnék. Hamar elkopna a mindenható kétharmad, és véget vethetnénk a kifosztásnak, amíg nem késő. Ők osztják a pénzt? De a miénkből!

Érdemes ezen elgondolkodni.      

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr363427344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása