évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Megint minket döngölnek?

2012.02.21. 22:06 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Megint minket döngölnek.

   Most épp a libatoll kapcsán. Nem számít! Nem érdemes, és nem is szabad vele foglalkozni. Akik ezt az utat választják, nem saját elhatározásukból teszik. Erre vannak kihegyezve. A mancsok, mindig kikaparnak valamit. Nemrég a libamájat, most a libatollat. És az unio, szolgaian követi a direktíváikat.

Nemrég tettem ki a malacokról, az ő előírásos „uniós” műanyag játékaikról, meg a homokozós tyúkketrecről egy jópofa cikket, ami szókimondóan taglalja az elmebaj szintjeit.

  Nekünk máson kell gondolkodni. Az unio, biztos léptekkel halad az összeomlás felé. Mi leszünk e, az első dominó, esetleg a görögök, vagy más, ez sem érdekes. Nekünk arra kell koncentrálnunk, milyen főúri módon fogunk élni, a változások után. Ha sokan, erősen, és hittel gondolunk rá, hamarabb jön el, és az utolsó rúgásokat is könnyebben hárítjuk. Gondoljuk csak végig! Ha csak az, az érték, amit ma elhappolnak, mind az országban marad, már mennyivel jobban élünk. Akkor nyugodtan megehetjük mi a libamájat. Sok, most a szegénységgel küzdő éhező gyermek fog örülni, a mancsék akciójának, a finnyogók pedig ehetnek génmódosított növények olajából, hidrogénezett művajat, takarózhatnak, melegedhetnek, újrahasznosított petpalack vattában. Nekünk megfelel a tömött liba mája, és szívesen melegszünk a pihe tollai alatt.

   A világnak, van egy normális fele is. a kelet, ahonnan elindultunk, testvérként tisztel bennünket. Minden feleslegünket megvenné, és minden hiányunkat pótolná.

Mi itt a gond?

Semmi! Zárójelbe kell tenni a belső ellenséget, egyengetni kell kelet-Európa összefogását, és rövidesen Dárius is úgy akar majd élni, ahogyan mi fogunk.

Ez nem a szokásos, „később majd jobb lesz” hazugság. Ez realitás!

Mindenünk meg van, amiért hálásak lehetünk a gondviselésnek, csak élnünk kell vele. Fogunk! Ezt kell elhatározni, elhinni, és megvalósul.

Ha létrejött, nem kell senkivel harcolni, mert a jó modellhez, mindenki tartozni akar. Ez a lényeg, és egyben az igazság is.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr114161908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása