évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A kormány nem érti…?

2012.02.22. 23:02 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

    A kormány értetlenül áll, az eu. arcátlanul súlyos pénzügyi zsarolásával szemben. Azt mondják, nem értik.

   Ez igen sajnálatos!

Borzasztó, hogy amikor már az egész ország, hovatovább az egész világ érti, egyedül a magyar kormány nem érti. Ha ilyen nehéz a felfogásuk, ilyen korlátozott az átlátó képességük, hogy még mindig nem értik, akkor mi a …ért

túródtak oda a parlamentbe kormánynak.

Ha alkalmatlanok, miért nem húznak el?

Mekkora éleslátás kell ahhoz, hogy húsz év mélyrepülése, az ország szándékos és erőszakos leépítése, a MALÉV elleni legutóbbi eu-s merénylet után ez a zsarolás, ne legyen egyértelmű. Nagyon nagy sötétségnek kell lenni ott bent, a vezető berkekben, ha nem látják, hogy az országokat azért fésülik be az eu.-ba, hogy tönkretegyék. Teljesen hülyét csinálnak mindenkiből. Privatizáció címén szétfosztják az ipart, kereskedelmet és mezőgazdaságot, a béka segge alá szorítva a GDP.-t, és utána van pofájuk tőlünk megkövetelni, hogy a nullára szorított nemzeti össztermék,+ 3% ból tartsuk fenn az országot.

Azon túl, hogy ez egy arcátlan dőreség, még gazdasági lehetetlenség is.

A kormány a szabadságharcért vezekelve, (hacsak az egész nem előre levajazott hülyítés volt, és nekem így utólag ez a valószínűbb) a bőrünket is lehúzza, hogy teljesítse a lehetetlen elvárást. Amikor teljesítette, megzsarolják a tízszereséért.

Nem elég az uzsora, a MALÉV, már a föld kellene.

Lófej nem kéne? Mondjuk a magyar jurta totemoszlopáról?

Menjen az ilyen sötét kormány, valami világos helyre, hogy észrevegye és megértse a dolgokat. Minél jobban nyalják az eu.és az imf. …talpát, annál gyorsabban csattog a képükön a kesztyű. Ezzel a zsarolással, az eu. a földre dobta a kesztyűt. Fel kéne venni, ha nem akarunk a gyávaság szégyenében maradni. Ha a kormány ehhez gyáva, menjen focizni. Ott legfeljebb bokán, vagy

egyebütt  rúgják, nem állandóan pofánverik. Ha ehhez is gyáva, akkor legalább annak a kétharmad fülkehősnek kéne, annyi gerince legyen, hogy kukorékolhat a frakcióvezető, ők meg leszavazzák az áruló javaslatokat. Ha ehhez nincs elég, akkor legalább annyi legyen, és ez elvárható, hogy lemondjanak, mint az LMP-sek. Lehetetlen, hogy azokban több gerinc, és virtus legyen, mint a Fideszesekben, pedig azok aztán igazán LMP-sek.

Az ország érdekeinek képviseletére kapták a megbízást! Akkor azt kell képviselni! Ha tömegesen lemondanak, legalább a frakció egyharmada, lehetőséget adnak a nemzetnek, hogy időkőzi választásokon hallassa a hangját.

Ha helyettük újra Fideszeseket választ, akkor megérdemli a sorsát, a lemondottak pedig csak a júdáspénzt veszíthetik. Nem érdemes túlzottan ragaszkodni hozzá, mert a cenzurázott bibliából is tudhatjuk, Júdás sem járt jól vele.

A közelmúlt eseményeinek tükrében, a hülye is látja, hogy az ország elsődleges és legfontosabb érdeke, mielőbb megszabadulni az uniótól, és támogatóitól, még inkább irányítóitól.

   Ha a kormány, a nyalás helyett, inkább annak nézne utána, milyen alakulat az újonnan felvetődött Kelet-európai  Föderáció. Felvenné a kapcsolatokat a lehetséges partnerekkel, hogy felmérje a helyzetet, netán élére állna a szervezésének, mindjárt megváltozna a hangvétel.

Természetesen csak addig, ameddig abból is ki nem hátrálna, vagy létre nem hozná az új szövetséget, a mostani vezetés teljes kizárásával. Akkor újabb súlyos bokszmeccs kezdődne, a maradék, és az újak között, de legalább azonos feltételek mellett. Ebben a meccsben, az elszakadóknak van esélyük. Nyitva a keleti piacok, a források, és nem utálnak bennünket, mint ebben a formációban.

Csak gerinc kell hozzá, meg egy kis magyar virtus.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr284176510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása