évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Ameddig akadályoznak…

2012.07.03. 21:18 | béla lászló | Szólj hozzá!

Ameddig akadályoznak…

  Ameddig akadályoznak, addig leszünk szegények, elesettek és megosztottak.

Lassan mindenki belát6ja, hogy az eu. a nemzetek szétzüllesztésére, megalázására, a nemzetállamok megsemmisítésére jött létre,  Kimondott célja, valami álmodott gazdasági és pénzügyi egység megteremtése, amelyben majd egyszer, jól élhetnek a világpolgárok.

Ehhez azonban, előbb a nemzeteket kell szétverni, felszámolni, mert önző módon, nem akarják önként átadni ezer éves lehetőségeiket, a feltörekvő világpolgároknak. Nem csoda, ha nem adják. Mindenki tudja, a jólét, a világpolgárok áltat termelt javakból, még hagymázos álomnak is vad. Nekik elég a jólét, dolgozni csak a hülye akar. - mondják szemrebbenés nélkül.

     Valóban! Akinek nincs hazája, annak családja sincs, és aki maga  él, nincs miért dolgozzon.

Ezt szorgalmazza, futtatja és sulykolja ma az uniós politika. Élj a mának, meg magadnak, ne törődj a holnappal, vagy másokkal. Egyedül vagy a világban, egyedül kell megharcolnod velünk. Nézd, milyen erősek vagyunk, mennyi pénzünk van. Ha akarunk adunk, s ha nem. hát éhen döglessz a megszorításokban. Mert mi megtehetjük.

   Itt a hatalmas tévedés, amire az emberek már rájöttek, és nem szeretnék a kiválasztottak helyében lenni, amikor ők is rájönnek. Nem tehetik meg!

  Amikor a dollárból kell falatozni, némi frankkal, esetleg drachmával fűszerezve, az lesz az igazság pillanata. Amikor az emberek, nem adják a kenyerüket, sem a borukat holmi papírokért, mert nincs rá szükségük.

   Van kenyerük, tojásuk, tyúkjuk. Malackájuk hozzá kukoricájuk, és nem adják vacak cédulákért, hogy német kazánt fűtsenek, magyar kukoricával. A tyúk, meg a malac, szépen megeszi a magyar kukoricát. Ellát tojással. A malacka megnő, és egészséges húst ad az asztalunkra. Nem halliszttel, meg elhullott csirkével tápláltat.

  Ha majd , nem rakjuk meg, a svéd asztalt, a világpolgárok számára. Rádöbbennek, ha sonkát akarnak rá, nekik kell odatenni. A baj csak az, hogy a halliszten nőtt sonkát ők sem szeretik. Azt, csak nekünk ajánlják előszeretettel. A malackájuk, ha lenne is, kukoricát nem ehetne, mert azt meg kell termelni. Ha papírért, csak hallisztet adnak, Majd akkor döbbennek rá…

A világpolgár lárvákat, még Jézus megölése után hetvenben szórta szét a római haderő, megfertőzvén a világot, a gyilkosok rokonaival. Történelmünkből láthatjuk, szépen fejlődtek.

Jó talajba hullva, minden jól fejlődik.

   Magyarországon, közel 1100 év alatt akkora kárt tettek. Hogy királyi rendelettel kellett őket megrendszabályozni. Ez kirekesztés volt, most is csúfos diszkrimináció lenne, fujjognak egyfolytában.  Addig, egyik sem jut el a gondolkodásban. Hogy a legeredményesebb és legteljesebb kirekesztés sem egyéb, a becsapott nemzetek, egészséges védekezési reakciójánál.

   Mielőbb, mindenütt meg kell tenni.  Mikor megtettük, és már nem képesek hatni ránk a nemzet-pusztítók, hamar túljutunk a nehézségeken. Csak a művér hasznán visszaFIZETHETNÉNK ,A HAZUDOTT ÁLLAMADÓSSÁGOT, hogy még hamis pénzzel sem tartozzunk. Le kell vakarni magunkról ezt a terhet, nem Dávid, Hitler, vagy hasonló, de

legalább  II.András, vagy Horthy Miklós módra, mert ezzel a teherrel nem állhatunk Isten színe elé. Isten nem véd meg bennünket, ha mi visszautasítjuk, vagy ha nem teszünk semmit érte. A régi bölcsesség is így szól: Segíts magadon, Isten is megsegít.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr464626711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása