évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Oda kell figyelnünk.

2012.07.08. 19:39 | béla lászló | Szólj hozzá!


 

    Világraszóló gépezet igyekszik bedarálni az emberiséget. Évszázadok óta, különálló, de egymással, mégis, hatásaiban összehangolt támadásokat indít, a teremtés ősi törvényei ellen.

Korábban, az emberek megítélésében, kemény falakba ütköztek ezek a próbálkozások, de az utóbbi 50-80 évben, olyan intenzív propaganda pusztítja Isten csodálatos alkotását, az embert, hogy lassan, már avitnak számít az a gondolkodás, ami az isteni törvényekre épülő emberi magatartást fogadja el, a létezés alaphelyzetének.

  No! Ezt most igen körülírtam.

   Nehéz erről a témáról egyenesebben nyíltabban írni. Ennek a hazugság-gépezetnek az a célja, hogy tönkretegye Isten teremtett világát, elérje, hogy ne helyesen működjék, sőt, óhatatlanul elpusztítsa önmagát. Az embereket, a társadalmakat beetették az igazság elleni maszlagokkal, és ez olyan hatékonyan működik, hogy az válhat ellenszenvessé, aki igazat beszél. Sajnos vállalnom kell. Lesz aki megért, lesz aki elítél, ez egy ilyen helyzet. A beetetés, oly régóta folyik, hogy kihalt már az a korosztály, aki tapasztalatból ismerte, ismerhette az igazságot.

          Hogyan is kezdődött?

Éltek, dolgoztak, szaporodtak az emberek. Egészséges, zárt egységekben, több generációs családokban, önellátó gazdaságokat működtetve, Isten időjárásán kívül, senki mástól nem függő helyzetben. Életükben a szeretet, egymás kölcsönös megbecsülése, Isten ajándékainak igazságos elosztása volt, az egyetlen szempont. A gazdálkodás ipari igényeket ébresztett. Kellett kovács, bognár, cipész, tímár, takács, szabó, hogy csak a gyakoribbakat említsem. Korábban, a paraszt, (és ez a meghatározás, nálam a tisztelet és megbecsülés legmagasabb szintjét jelenti) maga készítette a tárgyait, szerszámait, ruházatát. Mindenki kész ezermester kellett, hogy legyen. Aki egy-egy dologban ügyesebb volt, iparossá vált, és csak, az adott dologgal foglalkozott. Amikor tehát a parasztból iparos lett, visszafejlődött ezer dologban, és egyben tökéletesedett. Ameddig a gazda felesége kapált, markot szedett, szőlőt kötözött, kévét kötött, az iparos feleségek, kevésbé tudtak segíteni férjeiknek.

  Nekik, így a háztartás vezetése, a tisztaság fenntartása, a gyermekek nevelése jutott feladatul. Ez, önmagában, és a nemzet szempontjából is igen tiszteletreméltó, nehéz és fontos feladat. Ameddig a gazdálkodó családokba, a közös munkában a nagyszülők, vagy épp az egész család, együtt nevelték a gyermekeket, az iparos családban, ez, nagyobbrészt a háziasszonyra hárult. Ahhoz viszont, hogy ez zavartalan legyen, a mesternek kellett, a szükséges hátteret (terményt, pénzt) előteremteni. Nem volt ezzel semmi baj. A mester, úgy állapította meg a munkája árát, hogy fedezetül szolgáljon, amire kell. Ahol több munka kellett, mint amennyit egy mester elvégezhetett, legényeket tanított ki, és azokat is úgy megfizette, hogy, akár egy gazdálkodó, eltarthassák a családjukat becsülettel.

Minden, baj nélkül működött. A bajt, a technika fejlődése, és az ezzel párosuló

emberi kapzsiság okozta. Akadtak emberek, akik értékteremtés nélkül pénzhez jutottak. (rabszolga kereskedelem, kalózkodás, ami Angliában államilag támogatott tevékenység is volt, stb.) Ez, az ebül szerzett pénz, ebül keresett helyet magának. Mivel gazdái csak a pénzhez meg a rabláshoz értettek, létrehozták a bankokat. Ezek a bankok, pénzzel látták el azokat, akik csak szervezni tudtak, és ezzel, megalapozták, a manufaktúráknál termelékenyebb gyáripart. A gyáros leginkább kuka volt az iparhoz, de a pénz körül nagyon spekulatívan tudott rendezkedni. Természetesen a gyáripar hajnalán voltak kivételek, mint Amerikában a Ford, nálunk a Weisz, a Goldberger, de ezek kezéből, valami ügyesen beépülő, hamar kivette a gazdasági irányítást.

    Innen számítható a kötélhúzás.

Kezdetben a mesterlegények termeltek a gyárakban, a tulajdonos hasznára, de megbillent az egyensúly, a termények, és termékek között. A gyáripar, kevesebb munkával előállított több terméke, túlkínálatot, árcsökkenést eredményezett.

Ezt a cserearányromlást, a gyáros, a mesterlegényekből elcsábított munkásokra hárította, így a bér, előbb-utóbb kevés lett az élethez. A munkásfeleségek, egyre inkább leszakadtak a mesterlegények és gazdálkodók feleségeitől, lehetőségeiket illetően. Megkezdődött a munkások, és tőkések, vég nélküli harca, a pénzért. A megszerzett pénzt három bugyorba kellett osztani. Költség, bér, és profit lett belőle.

Ezt, kezdetben a munkások tudták jól kézben tartani. A szakszervezetek, sztrájkok, csődök, hamar meggyőzték a tőkéseket, hogy a hatalom, a munkásoknál van. A becsületes család, hű feleség, jól nevelt gyermekek, nyugodt, és biztos hátteret jelentettek a munkásnak a tőkéssel szembeni harchoz.

Ezt kellett valahogy kikezdeni.

Erre indították a feminista mozgalmakat. Mint minden, amit a pusztítók kezdeményeznek, ez is, valakinek a „jogos érdekeit” tűzte zászlajára.

Korábban, a „jogfosztott nőnek”, nem volt joga szavazni, önállóan állást vállalni, pénzt keresni. Egyedül cselédlányként dolgozhattak. Egy „jogfosztott” asszonynak joga volt viszont elvárni, hogy minden szükségessel ellássák őt, és a gyermekeit, hogy a férfiak tiszteljék, közhasznú járműveken megkülönböztetett udvariassággal kezeljék. Teljesen idegen férfiak is védelmezzék bármilyen inzultussal szemben. Nem volt viszont joga, a hűtlenséghez, nem volt lehetősége a válásra, a férfiak között való tapasztalatszerzésre, válogatásra, gyermekei eldobására.

 

Az emancipáció „meghozta” a nők jogát. Joguk van szavazni, belevinni a női irányíthatóságot a politikába. Joguk van három műszakban dolgozni, joguk van ilyen címen a családot elhanyagolni. Joguk, a munkahelyeiken kapcsolatokat létesíteni, egy erőszakos főnök alatt, némi előnyért akár szexuálist is, egy szimpatikus kollegával, akár unalomból, érdekességből is. Nincs joguk viszont elvárni a megkülönböztetett figyelmet, az ellátást. Sokszor

képtelenek, az anya szerep betöltésére. Túlterheltség, hűtlenség, vagy oktalan féltékenység miatt, ami felér a legpusztítóbb betegséggel, hullnak szét a családok. Kerülnek gyermekek az utcára, állami neveldékbe, vagy más, egészséges fejlődéshez alkalmatlan helyre.

Ez volt a cél.

A feminizmus, a buta nők felett, totális győzelmet aratott. Látszatjogokért, feladták a társadalomban kivételezett helyzetüket, behajtották fejüket a kapitalisták jármába, és maguk illesztették be a járomszeget. Ráadásul, büszkék rá, hogy teljes jogú igavonókká válhattak. Az okos nők, akik illegalitásban vannak, megőrizték eredeti feladatukat. Kényszerűen elfogadják a helyzetet, de nem élnek az untig tukmált szexuális szabadsággal, nem karrieristák. Továbbra is őrködnek családjuk egységén, és ők nevelik, azokat a gyermekeket, akik még tudják, mi a szeretet, és akikre még számíthat a nemzet, ha karhatalomra van szüksége. Az emancipált nő, a nemzet végzete, az illegalitásba szorított anya, a reménysége, és túlélése.

 

Voltaképpen, ezzel a húzással, sok ezer munkás felett sikerült győzni. Megsemmisíteni családjában a tekintélyét, állandósítani a hierarchia harcot, amit „nemek harcaként” egyfolytában reklámoznak is, és az emberi természet leg-alapvetőbb részeként próbálják elfogadtatni a becsapott emberekkel.

Ilyen módon, lehetett a felére csökkenteni a munkások bérét, hiszen a család ellátásához szükséges feltételeket a két szülő kötelessége megteremteni.

 

Hogyan lehet egy nemzetet szétzülleszteni? Meg kell támadni az alapját, a családokat, és amennyire ez a támadás sikeres, úgy omlik majd össze a nemzet.

Ez a világméretű kór, amelynek kórokozói egyszerű, élni akaró emberek, és

önmagukban, semmi rosszat nem tesznek, most készül megölni a világot.

Itt a pusztítás zsenialitása! Az emancipált nő, aki büszkén védi a jogait, hirdeti a szabadságát, a szexuális kérdőre vonhatatlanságát, az anyai felelősségnek, apákra hárítását, valójában mit sem tud arról, hogy meg sem született unokáit gyilkolja, épp hogy megszületett gyermekeit teszi tönkre. Fogalma sincs arról,

hogy a teremtés sok évezredes törvényeit próbálja kerékbe törni. Ö csak támogat, egy „ártatlan”, és „jogos”, igazságos eszmét. Őszintén, jó szándékkal, mint ha csak a saját ötlete lenne. Nem látja, hogy a pusztító adta a kezére a fegyvert, mellyel önmagát, a környezetét, pusztítja. Lerombolja a család erkölcsi tartását, megszünteti a pajzsot, ami védte a családot a kívülről betörő ellenséges hatásoktól. Hirdetett szabadságával jobb esetben megalázza, rosszabban el is űzi párját, gyermekei apját, hogy azután, apa nélkül felnövő gyermekei, könnyű prédává váljanak a homoszekszuális, pedofil, vagy egyéb aberrált söp…rétegnek. Azok a megtévesztett emberek, akik nem a pusztítás direkt szándékával hirdetik a buziság elfogadhatóságát, hanem elhiszik, hogy önzetlenül, önmaguk, és mások szabadságáért harcolnak, szintén nem tudják, hogy a pusztítás ágyútöltelék közkatonái. Önként vállalják a közmegvetést, olyan célokért, amiről fogalmuk sincsen. Amikorra lenne, addigra már semmit sem tehetnek. Az amerikai nép, már áldozatul esett. A művészetek, akik az emberek lelkét nemesíteni hivatottak, szintén a pusztítók oldalára álltak, hiszen ott a pénz, a hamis érték.

   Félve ajánlom ezt a filmet, csak 18 éven felülieknek, és csak határozott, egészséges személyiségű embereknek, megmutatni, milyen alantas eszközökkel próbál söpredéket csinálni az emberiségből, néhány pusztító, és önkéntes zsoldosaik. http://video.xfree.hu/?n=vgaby68|4f6a98b8f01bd621ffdb693d860bbdcc&elmult18=1&vcim=Pillang%F3hat%E1s%20[Teljes%20film]#videoloc

Nem  véletlen mondom, oda kell figyelni!

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr54636442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása