évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Állam, az állampolgárok ellen…

2012.08.07. 13:03 | béla lászló | Szólj hozzá!

Állam, az állampolgárok ellen…

 

Előző posztom, helyesbítésre szorul. Abban tévesen, az Érdi Önkormányzat hatáskörébe tartozónak ábrázoltam, a kamaraerdei fosztogatást. Valószínűleg nem az. Noha az ilyesmi elismeréséért, nem tolonganak az elkövetők, mégis úgy tűnik, a felelősség valószínűleg a Budaörsi Önkormányzaté. Persze, ezt a megtámadottak tudják igazán. Ők szerződtek annak idején egy, az állam nevében és hatalmával eljáró hatósággal,  az ő szerződésüket változtatták meg hátrányukra a közelmúltban, és az ő vagyonukat lopják el most, az így kitermelt „jogi háttér” alappján.

Nem ez a baj nagyobb része.

Az igazi baj, hogy az ilyen elfajzott testületek, leginkább az őket alkotó „felhatalmazott” emberek, még nem mondtak le, pánikszerű sebességgel.

Ez, a magyar tolerancia eredménye. Nincs a világon még egy, olyan toleráns nép, mint a magyar. Nincs, aki szó nélkül eltűrné, hogy csontig lefosszák, munkahelyét, egzisztenciáját, önbecsülését, végül a hajlékát is elvegyék.

Ezt csak a magyarokkal lehet megtenni. Svájcban, Németországban, vagy bármely más átlagos nemzeten belül, az ilyen elfajzott, a népük ellen forduló visszaélőket, olyan szinten szigetelnék el, életüket úgy ellehetetlenítenék, hogy nem a hatalomról, de a földön való életről is lemondanának, csak legalább holdbéli polgárként megmenekülhessenek a közutálatból.

  Nálunk ez másként működik. Igaz, a hatalmi szerveink, választott testületeink a legintenzívebb hóhérainkká válhatnak, de ezek részszereplői, delegált tagjai, lakóhelyükön, hajdani választóik között, még mindig, a becsületes köztisztviselő, megérdemelt tiszteletét élvezik. Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a mi képviselőnk, a gazemberré vált testület egyetlen becsületes tagja. Ez súlyos tévedés. Ha egy testület elgazemberedik, emberellenes, népellenes programot támogat, vagy hajt végre, ezért, az adott testületnek minden egyes tagja, azonos súllyal felel. Ettől a felelősségtől egyetlen módón szabadulhat, ha odaáll a választói elé, elmondja, hogy a testülete gazemberségre készül, amit ő egymaga nem tud megakadályozni. Felteszi a kérdést, mit tegyen, lemondjon, vagy hadakozzék emberül a gazemberekkel. Ha ezt minden delegált megteszi, nem lesz az országban egyetlen testület sem, aki népellenes programot elfogadna, támogatna vagy végrehajtana. Sajnos ez csak mi, választó polgárok tudjuk végrehajtani, ha nem félünk. Nincs mitől félnünk. Nem tud a hatalom ellenségesebb lenni velünk, bármit teszünk is, mint amilyen, amikor engedelmesen hajtjuk a járomba a nyakunkat. A történelmünkből tudjuk, az igavonókból soha sem lesz szabad ménes, ne legyünk hát igavonó ökrök. Álljunk ki magunkért, és egymásért, mert felemelkedésre, csak így számíthatunk.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr24699998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása