évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Van alternatívája a cionista világrendnek.

2012.09.06. 09:13 | béla lászló | Szólj hozzá!

Van alternatívája a cionista világrendnek.

 

Magyarországnak a Nem Elkötelezettek táborában a helye. Csak itt találhatja meg, háborítatlan nemzeti önazonosságát, politikai és gazdasági önállóságát, a

minden állampolgára számára elfogadható, zsarolásoktól és fenyegetésektől mentes, emberhez méltó életet.

 

      Azt hiszem, kevesen nem tudják már, hogy a cionista kezekben összpontosuló, internacionalista, globalista, gazdasági, katonai erőszakszervezet, a nemzetek, nemzetállamok felszámolására, egy általuk kitalált „új világrend” bevezetésére készül.

   Azt már kevesebben tudják, mert igen gyér publicitása van, mit takar ez, az „új világrend”. Ebben az önjelölt „kiválasztottak” képeznék a társadalmi elitet, mint minden jog, lehetőség, vagyon, kizárólagos bitorlói, munkanélküli haszonélvezői. A többi ember (aki nem zsidó) az alávetett kiszolgáló. Közöttük elterjesztenék a buziságot, megszüntetnék a házasság intézményét, elvennék tőlük a gyermekeik nevelésének a jogát, a párkapcsolatban élés lehetőségét, hogy csak a legjellemzőbbeket említsem.

   Túl ezen, a nemzeteknek, párja sorba taposott maradványait, az emberiség cca. 85%-át, felesleges zabálónak tekintik, hiszen az ő kiszolgálásukra épp elég a megmaradó 15%, ezért ezt az embermennyiséget, nemes egyszerűséggel, az ésszerűségre hivatkozva, le akarják mészárolni. Ezt a szándékukat, fellegvárukban, Amerikában, évtizedekkel ez előtt kőbe vésték, és az amerikai „stonhenge” az óta is leplezetlenül hirdeti.

 

 

Részletek Khamenei ajatollah beszédéből a Nem Elkötelezettek Mozgalma csúcstalálkozóján Teheránban

 

 

 

…Bármikor amikor nemzetközi együttműködés hasonló alapokon nyugszik, a kormányzatok kapcsolatot fognak létesíteni egymással nem a félelmek és a fenyegetés miatt, vagy a kapzsiság és egyoldalú érdekek alapján, vagy hitszegő és megvásárolható egyének közbenjárására, de a hatékony és a megosztott érdekek és még inkább az emberiség érdekei alapján. Ezen a módon a kormányzatok tehermentesíthetik felébresztett lelkiismeretüket és könnyen a helyére tehetik az emberek lelkületét. Ez az értékközpontú rend a teljes ellentéte a hegemónia-központú rendnek, amelyet az egyeduralomra törő nyugati államok tartottak fenn, propagáltak és vezettek napjaink domináns és agresszív amerikai kormányzat uralma által….

 

…A kínzás és az orgyilkosság engedélyezhető és teljesen semmibe vehető bűn ha Amerika, a cionisták és a bábjaik hajtják azokat végre. Nem jelent problémát a lelkiismeretük számára, hogy titkos börtöneik vannak különféle helyeken több kontinensen, amelyekben a védtelen foglyokat, akiknek nincs törvényes képviselete, nem volt bírósági tárgyalása, rettenetes és utálatos módon tartanak fogva. A jó és a rossz teljesen egyoldalúan és az ő fogalmaik szerint van meghatározva. Az érdekeiket a nemzetközi jog nevében varrják a világ nyakába. A nemzetközi közösség nevében varrják a világ nyakába a törvénytelen és önkényes követeléseiket. A nyilvános és szervezett médiahálózatuk amely a hazugságaikat igazságnak álcázza, hamisságukat igaznak, elnyomásukat mint erőfeszítéseket az igazság képviseletére. Ezzel együtt hazugságnak állítanak be minden igaz álláspontot ami leleplezné csalárdságukat, és minden jogos követelést gazságnak bélyegeznek.

 

Barátaim, ez a hibás és ártalmas állapot nem tartható fenn tovább. Mindenki belefáradt ebbe a hibás nemzetközi rendszerbe. Amerika mozgalmainak 99%-a ellene van a hatalom és a vagyon amerikai központosításának és Nyugat-Európa népeinek terjedő tiltakozásai a kormányaik gazdasági politikája ellen megmutatják hogy az emberek folyamatosan egyre jobban elvesztik türelmüket ebben az ügyben. Szükséges orvosolni ezt az ésszerűtlen helyzetet. Biztos, ésszerű és széleskörű kapcsolatok a Nem Elkötelezettek Mozgalmának tagállamai közt fontos szerepet játszhatnak abban hogy jogorvoslatot találjunk…

 

…Ez nem azt jelenti hogy lemondunk az atomenergia békés használatának és a nukleáris tüzelőanyag előállításának jogáról. A nemzetközi jogok alapján a nukleáris energia békés használata minden állam joga. Mindenkinek képesnek kellene lennie arra hogy alkalmazza ezt a hatékony energiaforrást különféle létfontosságú használatra az országuk és a népük hasznára, anélkül hogy másokon múlna ennek a jognak a gyakorlása. Néhány nyugati állam, amelyek maguk is birtokolnak nukleáris fegyvereket, és bűnösek ebben az illegális cselekedetben, ki akarják sajátítani a nukleáris fűtőelemek gyártását. Álságos lépések vannak folyamatban hogy biztosítsák az örök monopóliumot a nukleáris tüzelőanyag gyártása és eladása felett középen ugyan nemzetközi címkét hordozva, de valójában néhány nyugati állam irányítása alatt….

 

…Az elmúlt húsz év során az országunk által elért átfogó fejlődés mindenki számára tény, ezt hivatalos nemzetközi megfigyelők is igazolták. Mindez történt szankciók, gazdasági nyomás, az Amerikához és a cionizmushoz köthető propagandakampány alatt. A szankciók, melyek azzal a céllal születtek, hogy megbénítsanak minket, nem csak hogy nem bénítottak meg, de határozottabbá tették lépéseinket, eltökéltségünket növelték, és erősítették a meglátásainkba, valamint nemzetünk veleszületett képességeibe vetett bizalmat, miközben kihívásainkat végig isteni segítség kísérte…

 

…A bitorló cionista rezsim politikai és katonai vezetői ebben az időszakban semmilyen bűncselekménytől nem riadtak vissza: embereket öltek, megsemmisítették az otthonaikat, földjeiket, letartóztattak és megkínoztak nőket és gyermekeket, hogy megalázzák és inzultálják a nemzetet, hogy a cionista rendszer gyomrának menekülttáboraiba zárják, hogy ezeket a menekülttáborokat újra és újra megtámadják Palesztinában és a szomszédos államokban, ahol milliók élnek száműzetésben, hogy így e nemzetet végleg megsemmisítsék. Sabra és Shatila, Qana és Deir Yasin az elnyomott palesztin nép vérével már nyomot hagytak térségünk történelmében…

 

…Az a cionista rendszer, amely merényleteket, gyilkosságokat követ el, kisajátítja az arab területeket, állami szinten műveli a terrorizmust, és szervezi azt térségi, illetve globális szinten, az a cionista rendszer nevezi terroristának a saját jogaiért küzdő palesztin népet, olyan embereket, akik kiállnak saját jogikért. És a cionizmushoz tartozó média, a nyugati média nagy része megismétli ezt a nagy hazugságot, alapvető etikai értékeket és újságírói elveket sért, a politikai vezetők, akik azt állítják, hogy az emberi jogokért küzdenek, pedig csukott szemmel mennek el e bűncselekmények mellett, és támogatják ezt a bűnös rendszert….

 

A beszéd teljes szövege: http://jovonk.info/2012/09/01/khamenei-ajatollah-beszede-nem-elkotelezettek-mozgalma-csucstalalkozojan-teheranban?honnan=Nemzeti_Hirhalo

 

   A fentiekből elég világossá válik, hogy a becsületesség és emberiesség oldalán, sokkal nagyobb erő áll, mint azt a zsidók, és cinkosaik szeretnék. A nem elkötelezettekhez való magyar csatlakozás, nem az én ötletem, és egyáltalában nem új keletű.

   A fájdalmas emlékű 56-os forradalom, egyik legnagyobb vívmánya volt, hogy a független magyar kormány, első intézkedéseként, kihíredette  Magyarország semlegességét, a világban  kialakult hatalmi, katonai és gazdasági tömböktől való elszakadását és függetlenségét.

Ezt, a hazánkban élő, kis létszámú, de minden hatalmi pozíciót kikönyökölt zsidóság, nem tudta elfogadni. Belső árulással, mint 48-ban fajtársaik a Habsburgok, orosz segítséggel, vérbe fojtotta, a gazdanép forradalmát, és vezetőit, azonosítható szereplőit bestiálisan lemészárolta.

   Ezek a mészárosok, részben ma is köztünk élnek, és a dolgozó magyar nép jóvoltából és türelméből, sztárnyugdíjakat húznak.

     Ez a kisebbik baj, hiszen nem veszélyes, „csak” méltánytalan és tisztességtelen.

A veszélyes a propaganda, amit minden nemzeti kezdeményezéssel, irányzattal szemben kifejtenek. A legrasszistább zsidó ideológusok vádolják fasizmussal, rasszizmussal a magyarokat, ha azok bármit tesznek nemzetük védelmében. A hamis vádakkal képesek elérni, hogy az átlag magyar választó, elhiszi, hogy a nemzeti oldal, valami rossz irány, és bár érzi, ez az egyetlen út a túlélés irányában, mégsem meri/akarja nyíltan támogatni.

     A helyzet súlyos. Sok évtizede magyarellenes, magyar-gyűlölő kormányok vezetik ezt az országot. A magyar választó polgárokon áll, meddig. Mára, a megsemmisülés határára sodortak bennünket, tehát ideje észhez térnünk a kábításból.

   Hatalmas erő, a világ kétharmada áll, a cionista, amerikai, orosz hatalmi törekvésekkel szemben. Nekünk, magyaroknak, ehhez az erőhöz kell tartoznunk, és ez csak rajtunk múlik.

Békés természetünkkel nem akarunk háborúzni, választanunk kell tehát olyan kormányt, aki mindezeket az átrendezéseket képes, és hajlandó végrehajtani. Ezek a politikai csoportok, a jelenleg regnáló hatalom számára, és megítélésében, természetesen fasiszta, tömeggyilkos, anarchista, rasszista, és minden rosszat önmagukban egyesítő erők, mint a Jobbik, a Gárda, a 64 Vármegye, a Nemzeti Őrsereg, de amint az eseményekből látjuk, ez szemenszedett hazugság. Azért e koncentrált támadás, mert csak ez az oldal képes felvállalni és végrehajtani a pusztítóktól való elszakadást. és ettől reszket a hatalombitorló kiválasztottak magyarországi csoportja, mint az ördög a tömjénfüsttől.

 

     Nekünk nem reszketnünk kell, hanem végre cselekednünk. Idegenmentes Magyar Kormányt választanunk, aki végre elvezeti az országot ahhoz a becsületes irányvonalhoz, ami a több ezer éves magyar államra volt jellemző. Ebben a pásztor, és a fejedelem egyenrangúként élt és dolgozott, soha senki, egy másik magyart el nem nyomhatott.

Ez a magyarság jövője, amiért érdemes élni, és megharcolni bárkivel, aki veszélyeztetni meri.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr454758353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása