évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Jövőnk várható alakulásáról

2012.09.09. 05:09 | béla lászló | Szólj hozzá!

Jövőnk várható alakulásáról

 

  Az átlagosnál, kicsit érdeklődőbb ember lévén, viszonylag sok forrásból tájékozódom. Ezeknek a forrásoknak, jelentős része tájékoztat arról, hogy a földön jelenleg, szinte teljhatalommal uralkodó gonoszság ideje lejárt. Sok forrás mutat arra, hogy a magyarságnak, a sötét hatalom leváltásában, félreállításában jelentős szerepe van, és lesz.

    Jelenleg, a vaskor végén, az újabb aranykor hajnalán azt láthatjuk, hogy a magyarság, vonakodik felvállalni történelmi szerepét. Nem előmozdítja, hanem késlelteti az elkerülhetetlen változásokat, szembeszegülve ezzel, a világot teremtő és mozgásban tartó Isteni akarattal. Ez látszik a jelenlegi kormány kétharmadán, vagy a Vásárhelyi választások eredményén.

   Természetesen, ez belefér az emberi szabad akarat, a döntési szabadság kereteibe. Nehéz dolog ma magyarnak lenni. Mindenki számára nyilvánvaló, hogy azok az önjelölt emberek, akik változást, és ezzel jó életet, igazságot, becsületességet ígértek, becsaptak bennünket. A szótartó, a jóban rosszban együttműködést, becsületes kitartást képviselő magyarok, nehezen fordítanak hátat annak, aki egyszer becsapta őket, akiben egyszer megbíztak. Újkori történelmünk során, de mondhatjuk, István királytól napjainkig, soha sem viselkedtünk patkányként egyetlen süllyedő hajón sem. Mindig kitartottunk utolsó emberünkig (2. magyar hadsereg) szövetségeseink mellett. Mindig meg is kaptuk érte a büntetésünket, Trianonnal, Orosz igával, KGST-vel, NATO-val

Europai Unióval.

   A sötét oldal által, a hatalomba becsempészett „választott” vezetőink, gátlástalanul kivégezték az országot. Hatalmi tébolyukat máig nem sikerült megtörni. Ügyesen mozgatott bábjaik mindenkori hazugságai, megtévesztenek éppen annyi Magyarországon szavazót, akinek a támogatásával a hatalom megszerezhető. A választások idején fröcsögő, fasisztázó média, távol tartja az urnáktól azokat a magyarokat, akik megváltoztathatnák a helyzetet.

  Hogy ezért, a történelmi feladatunkkal szembeni engedetlenségünkért milyen újabb büntetésben lesz részünk, még nem tudhatjuk. Ha csak egy nappal maradunk tovább a gonosz ketrecében, mint kellene, az is épp elég büntetés.

Sajnos, a jóhiszemű magyarok, akkor sem fordulnak el támogatottjaiktól, amikor már nyakig nyomták őket az anyagba. Mosolyogva, úgy tesznek, mint ha jól éreznék magukat, hogy szembe ne kelljen nézni az átverés tényével.

Csak a szovjet kivonulásig visszatekintve is láthatjuk, a magyarságnak hány év kell a véleményváltozáshoz. Mennyi idő kellett, mire az MDF a történelem szemétdombjára került? És mennyi ugyanehhez az SzDSz-nek?  Viktorék egyszer már bizonyítottak. Akkori pusztításuk nem volt elég a népnek, hogy méltó helyükre tegye őket. Büntetésből, 8 évig a szocionistákat hagyták pusztítani. Amikor Bábolnán, a Megyeri hídon, meg egy két „apróságon” kiborult az anyag a biliből, megint a Viktor kellett. Megkaptuk, és a Vásárhelyiek mutatják, milyen szépen szagoljuk.

Nem tehetünk róla, mi magyarok ilyenek vagyunk, és ameddig a józan gondolkodású, fasisztázással elriogatott többség elő nem kerül a távolmaradók homályából, vagy az esélytelenül tönkretettek fel nem lázadnak, jobb helyzetre nem is számíthatunk.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr534763981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása