évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Elmebajosok Paradicsoma (EP)

2012.11.09. 20:36 | béla lászló | Szólj hozzá!

Az EP "genderegyenlőségi" (értelmezhetően ivaregyenlőségi) bizottsága kitiltatná az iskolákból a hagyományos családmodellt ábrázoló könyveket
(További részletek: http://kuruc.info/r/6/103770/#ixzz2BkJBZPxY)

Ez a derék testület, az EP, aki valószínűleg a kor nyugati divatjának hódolva süllyed az átláthatatlan sötétségbe, már a nemeket is „közös nevezőre” hozva, átnevezte gendernek.  Most, az vált nyitott kérdésé, hogy a nyelveik, melyek az élőlényeken kívül, a tárgyakat, fogalmakat is, nemekbe sorolják, értelmezhetőek maradnak e egyáltalán. A hímgender, nőgender, és a gender, (vagyis semleges) mit fognak ez után jelenteni.

  Meghajolva a sötétség újabb felfedezése előtt, az a véleményem, mindezzel együtt, nem szabad haragudni rájuk. Amit tesznek, nem rossz szándékkal, hanem tudatlanságból teszik. Ugyan, harag gerjed e bennünk a gyermek iránt, aki szerencsétlen genetikai hiba miatt, fájdalomérzet hiányával született, és puszta kézzel, kiszedi a kályhából a parazsat? Úgy e, hogy nem. Valójában szánni való. Ellátjuk a sérüléseit, ha kell, erőszakkal is, távol tartjuk a veszélyes helyektől, és tanítjuk arra, mi jelenthet veszélyt a számára.

   Aki hasonló okok miatt, olyan szellemi szintre kerül, hogy ilyen ötletei támadnak, az is méltó a szánalomra, az ápolásra, tanításra, és a tanulás folyamata alatti szigorú felügyeletre. Ez, minden átlagos gondolkodású embernek, Isten által elrendelt, emberbaráti kötelessége.

  Ha az imént említett gyermek, túl azon, amit leírtam, füstölgő kezéből ránk hajigálja a parazsat, nyilvánvalóan gyorsabb, hatékonyabb intézkedésre van szükség. Nem haragból, de szeretetből és önvédelemből.

   Ma a politikában, ilyen, eltérő gondolkodású, adottságú emberek kaptak, vagy szereztek, meghatározó befolyást. Örült ötleteik támadnak, és ezzel bombázzák Európát. Saját védelmükben, és ésszerű önvédelemből kell eltávolítani és távol tartani őket, azoktól a pozícióktól, ahol kontinensméretű károkat képesek okozni. Ez, minden európai ember közös érdeke és feladata.

   Mi magyarok is, figyelmetlenségből, érdektelenségből, vagy egyszerű csalás következtében, ilyenek irányítása alá tartozó szervezet hatáskörébe kerültünk.

Az európai nemzeteknek, így a magyarságnak is, nyitva még a lehetőség, az erőszakmentes önvédelemre, ahol a szeretetet nem zúzhatja szét a megosztás, gyűlölködés, és a pénz imádata. Nem követi, követheti, a jelen helyzet létrehozásáért felelősökkel szembeni véres, kegyetlen bosszú. Provokálnak mindenkit. Nem véletlen emelnek fel, érdemtelen embereket a jólét magasába, és ejtenek le, hogy megtapossák, megalázzák, végül bebörtönözzék.

Ezzel, mindenki számára azt demonstrálják, hogy pillanatnyi helyzetünktől függetlenül, semmik vagyunk a hatalom kezében. Nem rossz szándékból, tudatlanságból teszik. Nem tudják, mit jelent egy ember számára egy ilyen életút. Kötelességünk megtanítani őket erre.

    Ma, ez, még erőszakmentesen is lehetséges. Annyit kell tennünk, hogy felelősen élve a szavazati jogunkkal, a demokráciának álcázott diktatúrát, valódi demokráciává tesszük. Nem törődve propagandával, fasisztázással, bármilyen sárdobálással, mindannyian szavazunk, tapasztalataink, és legjobb mérlegelésünk szerint. Biztos, hogy a kétharmad, jelenleg egyhatodot sem jelent. Fontos, hogy ne haragból, a rossz ellen, hanem szeretetből, és bizalomból, a jó támogatásáért adjuk le szavazatainkat.

Van kiút, az őrületek útvesztőjéből, csak némi felelősség, és komoly bátorság szükséges hozzá.

    A magyarok, egyiknek sincsenek híjával.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr354899535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása