évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

No komment!!!

2012.11.13. 14:06 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

http://martontimea.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=437713

 

 

   Én egy kis buta vagyok?

 

Remélem, hogy nem. Azt, hiszem ugyanis, hogy a Youtube vagy a Google, az interneten az emberek kiszolgálására, teljes körű tájékoztatására szerveződött.

Álmomban sem gondoltam, hogy a linkhez, kommentnek kell tartoznia.

Sajnos igen, ami egyben szégyen, és amúgy egy röhej.

Szégyen, mert cenzúrával akarnak válogatni, az általuk elfogadott, és a szerintük ellenségesnek ítélt tartalmak között.

Röhej, mert bután azt hiszik, ilyennel meg lehet akadályozni, az igazság felszínre kerülését.

Ha valakit az igazság érdekel, az, a sátán segge alól is ki fogja bányászni, ha még oly büdöstől kell is szenvednie.

A fenti link, egy gyűjteményt tartalmaz, nemzeti, és történelmi pps.-ekből, videókból. Ezek közül, néhány jelentőset „a felhasználó eltávolított”.

A legbulibb a 2006-os  gyurcsányi utcai vérengzéssel együtt járó embervadászatot bemutató „Hungary rise - Magyarország emelkedj fel” c. videoklip körüli őrület.

Össze akartam válogatni, az érdekesebb részletek saját linkjeit, közöttük ezt is.

Kivadásztam őket. Címsorba bemásolva, megjelent az első kép, egy bejelentkező programmal, ami a születési dátumomat kérte, mert a film korhatáros. Megjelöltem  a felkínált listából az 1901-et. Rákattintottam a lejátszásra, és meglepetésemre a program azt válaszolta, „sajnos, a videó korhatáros”. Mi tagadás, elfogott a röhögés.

Ha már a 111 éves ember sem éri el a korhatárt, nem tudom, kinek számára engedélyeznék a megtekintést?

Talán Kossuth Lajos, esetleg Rákóczi Ferenc, Dózsa György, netán II.András, István király, vagy Attila, a hunok papkirálya nézhetné meg, mivé tették a hazát, a nem is tudom kicsodák, amiért ezek a magyarok, olyan hősiesen, odaadóan és önfeláldozóan harcoltak?

Fogalmam sincs, mire gondoltak. Még jó, hogy a link alatti listában lefelé görgetve megtalálható, és a ►re kattintva, korhatár nélkül megtekinthető.

A szíves érdeklődőknek, jó böngészést kívánok.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr944905137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása