évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nem a rasszal, nem is a vallással van baj!

2012.11.27. 12:27 | béla lászló | Szólj hozzá!

Nem a rasszal, nem is a vallással van baj!                          

A baj a hozzáállással, az arányokkal, a kierőszakolt, és végrehajtott magyarellenes intézkedésekkel (vadprivatizáció, vasútfelszámolás, postabezárás, oktatáspusztítás, ifjúságnevelés, ellátási monopóliumra törekvés, és még sorolhatnám…) van.

"A náci utódpárt tudatosan és szisztematikusan kívánja hozzászoktatni a magyar társadalmat a nemzetiszocializmus tömeggyilkos eszméjéhez. Ahhoz az eszméhez, amely egyszer már pokollá változtatta Magyarországot, amely lángba borította Európát és a fél világot" - olvasható hivatásos rettegők közleményében.

A Fidesz háziszektájának felszólítása után nem kellett sokáig várni a kormány elhatárolódására sem: a magyar kormány a leghatározottabban elítéli, Gyöngyösi Márton a Jobbik képviselője Parlamentben tett kijelentését - közölte kedd reggel a kormányszóvivői iroda.
További részletek: http://kuruc.info/r/2/104606/#ixzz2DPp8rhlT

 

A tárgyilagosság kedvéért, néhány dolgot, érdemes alaposabban szemügyre venni. Egy, a polgárok jelentős részének akaratából, a parlamentben működő pártot lenácizni, a legsúlyosabban antidemokratikus fasiszta kirohanás.

„Csak az lehet jó, amit mi hirdetünk”, jellemző megnyilvánulása.

Külön figyelmet érdemel, a „nemzetiszocializmus tömeggyilkos eszméjéhez” – szókapcsolat. A nemzeti szocializmus, egy nemzeti alapokon álló, fokozott szociális érzékenységű, meghatározóan demokratikus eszmerendszer. Alapos ideológiai, vagy nyelvismereti hiányosságról tesz

tanúbizonyságot, aki ezt a fogalmat, egy mondatba illeszti, még jelzős

szerkezetben is, a tömeggyilkossággal.

Az, hogy ilyen ideológia hangoztatásával Hitler mit tett, egy történelmi, sőt meglehetősen ellentmondásokkal tarkított kérdés, de mindenképpen a történelem egyedi, és nem általános része.

Mint korábban már többször leírtam, egy nemzet testén belül, bizonyos csoportok erőszakkal kialakított hegemóniája, jelenthet, és jelent is, nemzetbiztonsági kockázatot. Erre a legfőbb bizonyíték az összehasonlítás, a fokozódó homogén hegemónia kialakulása, és az ország jelenlegi helyzete között. Nem helyén való, a kettős mérce, a korrupció, és a hazugság sem.

A Jobbik ideológiája, sokkal messzebb áll a fasizmustól, mint bármely más parlamenti párté. Nem tesz egyebet, mint a jogtalanul kialakított kisebbségi hegemónia megszűntetéséért emel szót.

  Ki változtatta pokollá a világot a háborúival, az nem kétséges. Ugyanaz a kisebbség, aki a pénz többségét összeharácsolva, a háttérből kirobbantotta, és finanszírozta azokat, aki ellen a Jobbik felemeli a szavát. Meg kell nézni, ki háborúzik ma is a világban, és ott a tagadhatatlan igaz válasz.

Senki nem beszél a Magyar Parlamentben bárkinek az elpusztításáról. Ha egy kisebbség, kikönyökli magának egy országban a politikai, gazdasági és végrehajtó hatalmat, azt a kisebbséget, korlátozni kell ebben a törekvésében.

Ez nem hitleri, vagy egyéb, ördöginek minősíthető gondolat, hiszen II. András óta, ennek magyar hagyománya van. A Jobbik, ennek értelmében cselekszik.

Azt, hogy ma Magyarországon ilyen sanyarú helyzet uralkodik, nem a tótoknak, nem a sváboknak, nem a németeknek, a szerbeknek, a hajdúknak, vagy a cigányoknak köszönhetjük. Egyetlen kisebbség felelős érte, aki megszerezte a jogtalan hegemóniát, és az ország, és annak népe nevében, belülről pusztítja hazánkat.

A Jobbik, ezt az állapotot igyekszik felszámolni.

Jelenleg, nagyon kis mozgástérrel, és igen otromba, hazug támadásoknak kitéve.

Nem véletlenül kardoskodik, a szabad mandátum felszámolásáért, a képviselók visszahívhatóságának intézményesítéséért. Azt szeretné, hogy a választásokon túl, a haza polgárainak, befolyása maradjon az ország politikájára. Elejét akarja venni annak, amit a Fidesz – KDMP. tesz . Nevezetesen, annak, hogy ha egy ország polgárait egy választáson sikerült becsapni, akkor a hatalom illegitimmé vált képviselői, több éven át sanyargathassák a lakosságot.

Azért kell visszautasítani minden nemtelen támadást, és a magyarságnak Magyarországon, a saját érdekeiért határozottan kiállni.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr684929164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása