évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nem adják fel. (vendéghír)

2013.01.06. 00:17 | béla lászló | Szólj hozzá!

Még mindig folyik a fegyverek begyűjtéséért indított propaganda Amerikában.

 

Négy ember halálával végződött egy túszejtés az Egyesült Államokban

Négy ember halálával végződött szombaton egy túszejtés az Egyesült Államok Colorado államában fekvő Aurorában - jelentette a KUSA tv-állomás.
A túszejtő férfi egy lakásban barikádozta el magát, mielőtt tárgyalásba kezdett az épületet körülvevő rendőrökkel. Utóbbiakat egy túsz riadóztatta, akinek sikerül kiszöknie a lakásból. A tárgyalások kudarcba fulladtak, ezután a rendőrök megrohamozták a lakást, és agyonlőtték a túszejtőt. Rajta kívül további három ember holttestét találták meg a lakásban.
Ugyanebben a kisvárosban tavaly júliusban egy ámokfutó 12 embert agyonlőtt és további 58-at megsebesített egy moziban.
(MTI)



További részletek: http://kuruc.info/r/4/106277/#ixzz2H94GoNGN

Értelmes ember ok nélkül nem lövöldöz és nem gyilkol, ha van fegyvere, ha nincs. Aki mindenképp ölni akar, puszta kézzel is megteszi. (vagy késsel, mint nálunk)

Tudják, Kedves Érdeklődők A gyilkosság elkövetése, annyira függ a fegyverem birtoklásától, mint az elhízásom, a kanalam birtoklásától. Attól, hogy van egy kanalam, még nem muszáj degeszre zabálnom magam, de ha azt akarom, kanál nélkül is megtehetem. Ez egy amerikai okosság, de megszívlelendő.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr735000596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása