évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Mégis, hol van értelme?

2013.08.24. 14:41 | béla lászló | Szólj hozzá!

     Sok emberrel, sokat beszélgettem az utóbbi napokban a magyarországi, politikai-hatalmi helyzet alakulásáról.  Ezekben, az eszmecserékben, óhatatlanul előkerült témaként a M,O.Gy. dekrétuma. Ezzel kapcsolatosan meglehetősen megoszlottak a vélemények.

    A naivabbak, szívrepesve várják, a kitűzött dátumokon, az elvárt események bekövetkezését. Feltétlenül bíznak benne, hogy a megbukott kormány lemond, és átadja a hatalmat a nemzetnek. Nem fogja felvállalni, az egyre határozottabban megnyilvánuló népakarattal szemben, az esetlegesen erőszakba torkoló ellenállást.

      A gyanakvóbbak, pesszimistábbak azt mondják, nem történik itt semmi.

Attól a klikktől, aki a hatalomra jutásának első pillanatában, ahelyett, hogy a nemzeti egység megteremtését keresve, a nemzet többi részét képviselő csoportokkal, pártokkal akarna együttműködni, a világnak, legdurvábban terrorista államával, Izraellel köt együttműködési megállapodást, a nemzeti érdekek képviselete, vagy az arra való legkisebb hajlandóság sem várható.

    Érveik vannak, és elég meggyőzőek. Aki, az elmúlt évek uniós magatartása ismeretében, még mindig ki mer állni a nyilvánosság elé, és ki meri mondani, hogy elkötelezett híve az uniónak, az deklaráltan tesz a magyar érdekekre.

Nagyjából ugyan az, mint azok a hajdani emberek, akik 48-ban, a monarchia beláthatatlan előnyeit próbálták a magyar szabadságért kiállók fejébe belemagyarázni. Mára mindenki tudja, (így utólag már nem is nehéz), hogy ebből, az első világháború, és a trianoni ország-mészárlás következett.

   A harmadik kategória, a kétharmados hatalomtól begőzölt, ezzel, egyben meg is tévesztett, haszonélvező réteg. Pökhendi állásfoglalásuk, hogy attól, hogy a bolha köhög, még nem remegnek meg az ország ablakai. Amit akarunk megvalósítjuk. Nem jött e létre a trafiktörvény? Nem léteznek e, a több havi átlagjövedelmet jelentő bírságok? Nem folynak e, a legszélesebb tiltakozások ellenére is, a bankok által kezdeményezett, törvénytelen kilakoltatások?

Az egész államapparátus felett korlátlan hatalommal rendelkezünk. Bennünket szolgálnak az ügyészségek, bíróságok, hisz a törvényeket mi hozzuk. Miénk a közigazgatás, hiszen mi fizetjük (közpénzből), miénk az egészségügy, a rendőrség a TEK., minden a miénk.

IGAZ(!), most.

   Hogyan látom én?

Ismerve minden álláspontot, és tájékozottan, a különböző álláspontokat képviselők létszámában, én a megoldást valahol középen látom.

Nem látom a valószínűségét annak, hogy a begőzölt „elit”, hirtelen önkritikussá válna, és az ország érdekében, pánikszerű sebességgel felállna, hogy a hatalmat, a M.O.GY., felszólításának megfelelően, azonnal átadja a nemzeti oldalnak.

Látom viszont, az elbizakodottságból származó, súlyosan elhibázott gazdasági, politikai és rendészeti lépéseket, melyek egyre drasztikusabban csökkentik (minden közvélemény-kutatástól függetlenül), az „elit diktatúrájának” társadalmi támogatottságát.

  A földtörvény.

Megfelelve, az eu., és a mögötte álló cionisták elvárásainak, átverték a parlamenten, a jelenlegi földtörvényt. Itt a Jobbik is hibázott, mert eredménytelen obstrukciós kísérletével, elvágta a névszerinti szavazásnak, egyébként kivédhetetlen lehetőségét. Ezzel, felmenthette volna a frakciófegyelem alól (1) a jobb érzésű fideszes képviselőket. Akkor talán, esély lett volna a törvény leszavazására. Nem nagy esély ugyan, mert amikor a nép érdekeinek semmibevételéről, a magyar értékek, vagy emberek pusztítására adódik lehetőség, ilyenről van szó, akkor a szocik, megdöbbentően hajlandók együttműködni, az egyébként, halálos ellenségnek hangoztatott Fidessz-el.

A trafik törvény.

Ennél logikátlanabb, és önkényesebb törvény, még Magyarországon, nem született. Ennek ellenére, nagyobb hasznára van a közös magyar ügynek, mint azt sokan hinnék.

      Egyértelművé, és félreérthetetlenné tette a diktatúra létét. Ilyen társadalomellenes intézkedés, csak diktatúrában léptethető életbe. Egy tényleges demokrácia, a gondolatától is elzárkózik.

     Mit hozott ez, a Fidesznek?

Hozott annyi feltétlen támogatót, ahány trafikot szét-mutyiztak az országban.

Ez, nem jelent többletet, mert olyanok kaptak trafikot, akik már korábban kinyilvánították, feltétlen támogatásukat.

Mit vitt?

Feltétlen elutasítóvá tette, azokat, akik eddig, a dohány-forgalmazásból hasznot realizáltak, és minden dohányzót, akinek a dohányárukhoz való hozzájutását, bizonyos napszakokban ellehetetlenítették. Ezeknek a szavazóknak a száma lényegesen nagyobb, mint a megtartott szavazóké.

A rendészeti rendelkezések.

A végrehajthatatlan rendelkezések, és azok megsértésének szankcionálása, újabb széles csoport elhatárolódását jelenti a Fidesz-diktatúrától.

Az eltúlzott összegű bírságok, minden józan gondolkodású ember felháborodását váltják ki, de ez fokozott, a végrehajthatatlan rendelkezések esetében. A fiatalkorúak belépésének tilalma, csak beléptető rendszerek segítségével valósulhatna meg, a „nemzeti” dohányboltokban. Ez, már a nevetségesség határát is messze meghaladná.

Nem régiben hallgattam, valami közlekedési rádiót, ahol közölték, hogy a sárga jelzésen való áthaladás 40, a piroson 80 ezer Ft. a pirost, még érteném, de a sárga, betarthatatlan. Mögötte, nyilvánvaló pénzbeszedési szándék húzódik meg.

  Mindezek hatására a Fidesz eddigi támogatóinak jelentős része is elpártol, de valószínűleg, azok a magyarok, akik eddig távolmaradtak az urnáktól, megemberelik magukat, és elmennek szavazni.

   Valószínűnek látszik, hogy Jobbik kap felhatalmazást. Attól függően, ez milyen szintű lesz, megvalósítja szándékait, a képviselők visszahívhatóságáról, és egyéb hasonló elképzeléseiről, és valószínűleg, Jobbikos vezetés alatt fog megvalósulni, a magyar egység, a pártsemleges, magyar érzelmű vezetés, és minden olyan, ami gátat szab a cionista pusztításnak, és megfordítja a magyarság szekerét a lejtőről, az emelkedés irányába.

Béla László

(1) A parlamentben állásfoglalásukat szabadon, lelkiismeretük és meggyőződésük szerint alakítják ki, és ennek megfelelően szavaznak. Feladatuk az egész nemzet szolgálata. Tevékenységüket a köz érdekében végzik, e tekintetben nem utasíthatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr335474746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása