évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Erdélyben lezuhant egy izraeli helikopter

2010.07.27. 09:06 | béla lászló | Szólj hozzá!

Erdélyben lezuhant egy izraeli helikopter

 

 

Érdemes figyelni a változásokra.

 

Mindennél fontosabb kijelenteni, hogy senki tragédiája nem lehet pozitívum, egyetlen jó érzésű embernek sem. Nem lehet akkor sem, ha az áldozat, maga kereste a bajt magának. Mégis figyelemre méltó dolgok történnek mostanában.

  Ezek lehetnek véletlenek, (szerintem soha semmi nem véletlen) de lehet, célzott figyelmeztetés is.

 

Az eredeti hír: m1-tv ma reggel 7:15

Erdélyben lezuhant egy izraeli helikopter. A gépen hat izraeli és egy román katona tartózkodott…

 

Mi jut eszébe az embernek egy ilyen hír hallatán?

Első gondolatként, hogy mit keres egy izraeli katonai jármű a Kárpát-medencében? Sok száz kilométernyire a saját területétől, erre egyetlen logikus válasz kínálkozik: vagy agressziót hajt végre, vagy arra készül.

  Még elevenen él az emléke, a Ferihegy térségében történt eseménynek, amikor az izraeli légierő gépei, átstartoltak a kifutópályán. Akkor ennyi volt az esemény, amit sok oldalról intenzív tiltakozás, más oldalról értetlen csodálkozás követett.

   Ezoterikus források szerint, a Kárpát-medence, és ebben a magyarság, a mai időkben, a kétezer évvel ezelőtt is működő, fokozott védelmet élvez, minden támadással, vagy támadó szándékkal szemben.

Lehet e ennek része az említett tragédia, el lehet rajta gondolkodni.

Az adott gépet nem lőtték le. Nem ütközött más légi járművel. Balesete, eddig meg nem határozott okból történt. Lehet műszaki hiba? Persze hogy lehet, de nem tartom túlzottan valószínűnek, hogy az izraeli hadsereg, kivénhedt, megbízhatatlan, ócska talicskákkal lenne felszerelve, amelyeknél csak szerencse kérdése, meddig képesek még repülni. Azt sem hiszem, hogy nem vizsgálták alaposan, a felszállása előtt az alkalmasságát. Ezek az eszközök, a közelmúltban bizonyították a napnál világosabban a harckészségüket, másként nem tudtak volna, olyan hatékonyan gyilkolni, nemzetközi vizeken, a Mavi Marmara fedélzetén. Csakhogy, ez nemzetközi területen történt. Sokkal valószínűbb, hogy ez a gép, kifogástalan, újszerű állapotban volt. Mégis leesett.

Az sem lehetetlen, hogy a legközelebb a Kárpát-medencébe hatoló idegen technika, ördögi, vagy éppen Isteni módon ismét meghibásodik, mit sem törődve azzal, lesznek e ennek „ártatlan” áldozatai, vagy sem.

Majd rá nézünk figyelemmel.

 

Béla László

 

This is a machine translation

An Israeli helicopter crashed in Transylvania

 

 

You may need to change.

 

Anything important to say that it is not nobody happy ills, only good or decent. Even if the victim, you're looking for trouble you. Still, remarkable things are happening lately.

  These may be coincidences, (I think there is never no accident), but it can be targeted advertisement.

 

The original news: m1-TV this morning, 7:15

Transylvania fell from an Israeli helicopter. The machine of six Israeli soldiers and a Romanian resident ...

 

What people think of such a hearing the news?

First a thought, what to look for an Israeli military vehicle in the Carpathian Basin? Hundreds of miles from their territory, so the only logical response to There: aggression, or execute, or to be made.

  Still vivid in the memory of the events in the Airport area, when the Israeli Air Force planes, átstartoltak the runway. So that was the event that intense opposition from many sides, another side puzzled amazement followed.

   Esoteric according to sources in the Carpathian Basin, and that the Hungarians, the modern era, two thousand years ago is working, enhanced protection, any attack or to attack against.

This should be part of that tragedy, it can be considered.

The machine that is not shot down. Not collided with another aircraft. Accident, has not specified another ground. Maybe a technical problem? Of course you can, but I do not feel too likely that the Israeli army, kivénhedt, unreliable, old wheelbarrows would be installed, which is only a matter of luck, how long can still fly. I can not believe that has not been studied thoroughly before the flight of eligibility. These tools, recently demonstrated more clearly in the harckészségüket days, otherwise they could have an effective kill, international waters, the Mavi Marmara board. However, this is an international field of. It is more likely that this machine is in perfect, new condition. Yet it fell.

It is not impossible that the next in the Carpathian Basin, penetrating foreign technology, vicious, or even God's way once again fails, ignoring it, this should be "innocent" victims or not.

Then we light it.

 

Laszlo Bela

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr822179221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása