évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Perspektíváink.

2011.10.07. 08:48 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Perspektíváink.

  Sok magyart ejtett rabságba napjainkban az apátia.

Soha aktuálisabb nem volt a Magyar Himnusz, mint éppen ma.

Bújt az üldözött s felé
Kard nyúl barlangjában,
Szerte nézett, s nem lelé
Honját a hazában,
Bércre hág, és völgybe száll,
Bú s kétség mellette,
Vérözön lábainál,
S lángtenger felette.”

Sokan hiszik azt, hogy ez az állapot Magyarországon szükségszerű, és megváltoztathatatlan. Tetszés szerint üldöznek el minden képzett embert, kényük-kedvük szerint fosztanak meg mindenkit a munkájától, megélhetésétől.

Akadálytalanul emelhetik bárminek az árát, hogy a keletkező többletet az élősködők bugyraiban tüntessék el. Vég nélkül zsarolhatják bankjaikkal a becsapott embereket, és „törvényes” alapon feloszlathatnak, betilthatnak, minden spontán magyar kezdeményezést, ami ezzel a példátlan szemtelenséggel szembe megy.

Nem!

   Igaz, ma, Magyarországon, csak egy meghatározott csoportnak van perspektívája. A magyarok nem tartoznak ehhez a körhöz. Vegetálni még tudnak, kényszerűen a túlélésre játszanak. Olyan szintű korrupció uralta el a földünket, amiben a magyar, labdába sem rúghat. Nem ilyen a természete.

   Ez sincs következmények nélkül. Sok értékes emberben, természetük, alap-beállítottságuk ellenére, panaszok, ellenséges gondolatok, rossz szándékok kerülnek felszínre, fogalmazódnak meg. Habár, nem követi őket mindig cselekvés, az ilyen gondolatok mentén, ez mégis, temérdek negatív energia felszabadulását jelenti. Ezek a negatív energiák, éltetik és táplálják az élősködő elnyomók erejét, de ugyanakkor, elfogadhatatlan módon zavarják, az univerzum egyensúlyát.

  Ezért, az univerzum egyensúlyát felügyelő, és minden emberi kezdeményezés felett álló hatalom, úgy döntött, beszünteti a rossz gondolatok keletkezésének forrását. Nem kell a sok panasz, nem kell a kétségbeesett perspektívátlanság, nem kell, a hiányok miatti elkeseredés. Egyáltalában, nem kell hiány.

Földünk, és technológiánk, képes arra, hogy minden lakójának kényelmes, és biztonságos, jó életet garantáljon. Ennek megvalósulását jelenleg, a kapzsiság, a hazugság, az önzés akadályozzák.

   A valós hatalom ezért úgy döntött, szellemi energiákat küld a földre. Ezzel szélesíti az emberek látókörét. Feltárja, megmutatja az embereknek, hogy erőszak nélkül, hogyan számolhatják fel, a mai, elfogadhatatlan állapotokat.

Ennek következményei látszanak világszerte. Ezért utasítják el az emberek egyre inkább, a hamis pénz hatalmát, az erőszak félelemkeltését.

   Közel az idő, amikor a magyarok is ráébrednek, hogy egységük, egységes állásfoglalásuk, megtöri az élősködés falát, a korrupció bástyáit. Ebből fog következni, hogy a mai hatalmasságok perspektívája elvész, és ismét a becsületnek, a munkának, Magyarországon a magyaroknak, és minden földön, az ott születetteknek lesz perspektívája.

   Csak annyi a dolgunk, hagyjuk érvényesülni ezt a szellemi energiát, és gépiesen ne fojtsuk el csak azért, nehogy véletlenül is kivívjuk az élősködők ellenszenvét, nem tetszését.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr273284317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása