évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A Google diszkrét bája.

2012.04.27. 07:26 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

A Google diszkrét bája.

 

  Amikor egy egészséges társadalomról beszélünk, a mai „elit” vesszőparipája, az információk szabad áramlása, és a szabad véleménynyilvánítás.

Ezzel nehezen egyeztethető össze a mai gyakorlat. Lehet, hogy ez a szabad áramlás csak azt jelenti, hogy akadálytalanul mérgezhető legyen az emberek gondolkodása, az elitnek tetsző (leginkább csúsztató) állításokkal, miközben az elhallgatni kívánt megnyilvánulásoknak szabályos akadálypályán kell áthaladni, hogy egyáltalán eljuthassanak az emberekhez

   Ameddig ki nem vívtam, bizonyos körök rosszallását, ha feltettem egy posztot, annak a címe, azonnal kikerült a kínálatba. Lehet, hogy kivívtam valaki ellenszenvét, de ebben a kínálatban, hetek óta nincs változás. Több hetes, leginkább, a legkevésbé számot tevő anyagokat kínálják, hogy az egyéb technikai akadályokról ne beszéljek.

Szerintem nem jó ez így.

Ha ma, fel akarok menni az oldalra, ezt látom.

évszázados átverés

magyaratveres.blog.hu/ - Tárolt változat

évszázados átverés ... gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról.

Tovább...

2012, 6. hét (6); 2012, 5. hét (8); 2012, 4. hét (6); 2012, 3. hét (9 ...

Segítenünk kell!

Segítenünk kell! 2012.02.14. 23:26 | béla lászló | Szólj hozzá!

A titok.

A titok. Amit nagyon kevesen ismernek, és akik ismerik, nem ...

Már nem lopják a MALÉV.-et?

Már nem lopják a MALÉV.-et? Hallatlanul mocskos ...

Magyar sors...

Magyar sors... Csokonai Vitéz Mihály A reményhez Főldiekkel ...

Megváltoztam!

Megváltoztam! És ez, ki a fenét érdekel, mondja erre minden ...

További találatok a(z) blog.hu domainről »

 

Ha belépek ezek a posztok láthatók.

·                     Infók a magyar jövőről(film)

·                     A csapda nyitható.

·                     Régi emlékek (vendéganyag)

·                     Hol van az a hóhér?

·                     Jó kérdések (újabb vendéganyag)

·                     Vendéganyag

·                     Átázott a papír.

·                     Értelem és érzelem

·                     Élni, és visszaélni...

·                     Miért tervezik a tiltást 

Persze, ez nem baj, csak beszédes törekvés. Akit érdekel, úgy is megtalálja, az igazság pedig, mindig kiharcolja az utat az emberekhez.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr564475883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása